12

чарли

преди 6 години

и... крошета по униформен.Някой да е виждал скоро униформен,стегнат с шапка закопчан,изгладени дрехи ?

11

стар старец

преди 6 години

бях на 18 г. , когато по времето на "СОЦИАЛИЗЪМА" станах свидетел на една случка в циг ан ск ия квартал. Двама милиционери, повтарям ДВАМА, биеха един крадец пред множество от над 100 ромове, и те стояха мирно и не се чуваха даже и да дишат. Сега двама полицаи няма да влязат там сами никога. Не оправдавам насилието от страна на властта, но за толкова години тогава нито един милиционер не дойде да ме бие ей така, от кеф. А сега сме смях. Айде питайте братята роми в UK дали посягат на полицаи.

10

Тиквун Великолепнийй

преди 6 години

И тези ще ги преборим до 2-3 годин.

9

prokurora

преди 6 години

До ВТоя дето са го прибрали , явно има и предишен опит с едновремешната полиция... ама са отново трябва да го пръснат с острите обувки да се сети за детските години !

8

Анонимен

преди 6 години

Другите четирима що не са хакнали и те по няколко крошета на униформените смешници?

7

Анонимен

преди 6 години

Задавате ли си въпроса кои са виновни полицията да стигне до това ниско ниво? Защо едно време някой не посегнеше на милиционер? Нямаше такава смелост. Просто защото имаше държава и закони. Имаше един виц. Днешната милиция не бие! Ама снощната ми строши кокалите! Самите милиционери създаваха респект само като им видеха униформите. Какъв респект ще имаш от облечен в гробарска униформа? Такова падание никога не е било. Да пасегнеш на служител по Тошово време влизаш директно в затвора за дълго.

6

Анонимен

преди 6 години

Днешната полиция не бие,само вчерашната!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя в Рпу-то са го пръснали.

4

123

преди 6 години

Дали е с ливави венци или да.

3

В

преди 6 години

РУП хич не са го били да знаете!

2

SA

преди 6 години

С тия условни присъди за посегателство срещу длъжностни лица,нима някой е очаквал нещо различно?!!!!Като ще е анархия,да е пълна!!

1

Берлин

преди 6 години

Веднага увеличете заплатите на полицаите! Та те получават юмруци в областта на главата! Ааахахахахах... няма такава жaлка държава. :)))