8

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е повече неща да се рециклиртт понеже планетата трудно поняса човешката дейност.

7

учуден

преди 6 години

Новите дрехи да поевтиняват - не съм убеден, особено като се разходя по моловете. Според мен тази ниша за преработване на дрехи и продажба на употребявани ще се запази. Модата не се сменя толкова бързо, за това трябва технологично време, а и доста малко хора са винаги по последен писък на модата.

6

Анонимен

преди 6 години

Пак измислена новина далеч от реалността.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами да спрат да ни продават евтини ***! Хем ни заливат с плява, хем искали да заложат на качество. За тези фирми печалбата е на първо място, а това с екологичната катастрофа е да замажат очите на хората. Ако наистина им пукаше, щяха да преосмислят начина си на предлагане и производство.

4

ХаХАха

преди 6 години

Аз лично купувам нови неща, но от време на време си пазарувам и втора употреба ако ми попадне нещо качествено и запазено. Понякога се намират и чисто нови стоки.Дрехи, обувки, техника, машини, спортни стоки.Онлайн могат да се намерят страхотни неща! Куриера ти ги доставя за един ден, има си тест и преглед както си му е реда.

3

ХаХАха

преди 6 години

Пазара на стоки втора употреба е по голям от всякога. По цял свят тази търговия процъфтява и генерира стотици милиарди оборот. Само че сега тази търговия става почти изцяло във интернет. А не като едно време по складове и магазинчета или по битаците.Основния принцип на втората упореба е че дава шанс на всеки да си купи хубави и качествени стоки на ниска цена. Това са стоки които повечето хора никога не биха си купи нови защото не могат да си ги позволят.

2

Анонимен

преди 6 години

в българия като гледам скоро няма да отмине "модата" да не можеш да си позволиш нови маркови дрехи така че няма страшно!

1

Анонимен

преди 6 години

В Бангладеш например шивачките работят по 14 часови смени за 2 долара на смяна.Одеалата и якетата се правят шече от рециклирани пластмасови бутилки и найлонови чантички.Евтините суровини и работна ръка са причината за некачествената бърза мода.