13

Анонимен

преди 6 години

Патки с .....Не ели малко късничко сега. Ако въобще е вярно.

12

Партизанката

преди 6 години

А иначе е ясно, че т. нар. " жертви" не са никакви жертви, ами ламтят за внимание и пари. Сами са си легнали преди 20 г., това е ясно. Разтвориш си краката - и хоп! - получаваш роля. Никакви актриси не са те, а бездарни грозавици. А още по- противен е лицемерният плач на всичко други, които, въпреки всичко, са били поне съучастници или са знаели. Ала въпросът е, че всички тези извращения все пак се случват - и то в Холивуд. А то се знае, че Холивуд е Блудница Вавилонска.

11

Партизанката

преди 6 години

Уди Алън е велик режисьор, но е извършил престъпление. Също като оня, другия извратеняк, Роман Полански. Наскоро Брад Пит беше направил шокиращи разкрития за Холивуд, които важат и за Британския Парламент, и за Вашингтон - скандали с наркотици, хомосексуализъм, проституция, педофилия, ритуали и мъчения. Това е, когато се съюзят англ. педофили с еврейски педофили. Холивуд е чифутска ***, всички тия са евреи. Нищо не е случайно. Като "Игра на Тронове" - английски "ценности" с еврейски пари.

10

Криваков

преди 6 години

Уди Алън е велик. А въпросните ,,обвинителки,, се надяват да излязат от анонимността си.

9

Цецо

преди 6 години

До тайни цру 8Ко каза??? :)))

8

тайни цру

преди 6 години

малко политици забъркани в педофилия 80 с 20г. америка свобода тайни уважение евреите им виновни за техния таен живот не ме интересува

7

никой незнае

преди 6 години

отмъщава си за пари ама не е верно нали е евреин а американците са по зле

6

ДС

преди 6 години

И какво стана. Ако си казал на някой добър ден преди 10 години и днес те съдят за сексуален тормоз. Скоро Люис Хамилтън беше обвинен и нападнат за това че е казал на племенника си че момчетата не носят розови рокли. На къде върви тоя свят ?!

5

Иду Нъла

преди 6 години

Малка или не - много извратено е да правиш любов с доведената си дъщеря. Би трябвало да е наказуемо, макар да не е "кръвосмешение".

4

WW

преди 6 години

Уди Алън е велик и много над тези неща. иначе да ги е набримчил всичките папагали с обвинения за клевета и опетняване на репутацията.

3

MM

преди 6 години

и Мира Сорвино що не си се откаже от наградите си за филма на Уди Алън, или поне да каже къде се е снимала напоследък, щото ако не беше тази тема, едва ли някой ще се сети ква беше тая.

2

Eva

преди 6 години

точно! и тази Грета Гъруиг нямало да снима с Уди Алън - сякаш някой й се моли ела бе, ела, а тя - не, та не. *** патици, сетили се днес, че преди десет години някой ги настъпал в автобуса. той Тръмп ще ги оправи цялата холивудско-чифутска ***.

1

Кономан

преди 6 години

"...изразиха съжалението си, че са работили с Алън..." - и аз изразявам съжалението си, че съм гледал филми със участието на Натали Портман, Ема Стоун, Рийз Уидърспун, Ашли Джъд, Рашида Джоунс, *** Лонгория, Кери Уошингтън. Всъщност май само две от тези изглежда съм ги гледал в някой филм. Другите са явно световно неизвестни. Но нали трябва да ги забележи някой. най-добрия начин е да подкрепят нещо си или да направят някой скандал.