28

месара

преди 6 години

бсп - другарката лъжа нинова, говори за корупция и за национална сигурност,....... ЦИНИЗЪМ !!! ей, голям глад ги гони другарите!

27

Анонимен

преди 6 години

До До 3Ами не, нещо не си разбрал.Индекса ни на корупция е като на Италия - демек като на други места в Европа не в Африка, Антарктида или Папуа Нова Гвинея

26

Крадецът

преди 6 години

Крадецът вика дръжте крадеца ! Откакто Корни е начело на БСП такъв популизъм се излива, че чак не мога да повярвам. Според мен е време БСП да се преименува на Баси Страшния Популизъм ? Тази корупкция, която е проблез за НС си съществува от 28 години ! Според мен основният проблем за националната сигурност, който трябва да обсъдим е, че има 240 депутати, които защитават корупцията бе г-жо Нинова !

25

До 3

преди 6 години

Онзи ден Туск каза че у нас има корупция, но тя е и като на други места! Не е казал че е като на други места в Европа! А всички знаем че на нас ни остава малко да надминем Африканските държави по корупция, може би точно за Африка е говорил, или?

24

Анонимен

преди 6 години

Нинова да говори за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител. Нейните партии БКП-БСП и СДС с Иван Костов ограбиха и разпродадоха България , а др. Нинова стана милионер с приватизацията на Техноимпекс подарен и от нейния приятел Ивон Костов . Просто отврат.

23

изнервен

преди 6 години

Заплаха за националната сигурност е БСП - най-мръсната партийка в историята на България.

22

Анонимен

преди 6 години

Елена Йончева сутринта по радиото каза че България е бедна страна и ВИНАГИ ще има корупция ! - логично погледнато точно заради това не трябва да има корупция.А то какво става ! - значи бедни сте и ВИНАГИ ще сте бедни защото НИЕ ще си крадем както ни падне а Вие ще мълчите и ще се примирявате.А България изобщо не е бедна ! - ако я управляват свестни хора може да бъде като Швейцария ама всички крадат като за световно и ни говорят глупости.

21

о.к.

преди 6 години

Разсекретете Техноимпекса, проватизацията на БТК, Булгартабак, енергетиката и ....Панаиря!

20

Анонимен

преди 6 години

hodete vishte sin4eto na Iotova ! apartament v top centar ! kola 50 - 70 bona ! inache si cuka na zaplatka ot 600 lv drugite ot kade ??????????

19

Тончев

преди 6 години

Поредната изцепка на ГОСПОЖА ЛЪЖА !Няма по-корумпирана партия и по-корумпира ни партийни шефове от тия на БСП ! Отново сме свидетели на поредната инсинуация на Нинова - крадецът вика :"Дръжте крадеца! " Ако не са корумпирани тия "богопомазани " люде,откъде им се паднаха хотелите фирмите,тлъстите финансови капитали -във вид на късмети от Новогодишна баница ли ?! Накъдето и да погледнеш всичко се държи от деца и близки на бивши номенклатурчици-кой ни е виновен,че не сме се родили като тях?!

18

Анонимен

преди 6 години

Кака е прекалила с пиенето вчера

17

рррррррррр

преди 6 години

Хайде на бас, че другата седмица, след дебатите ще се окаже, че в РъБъ въобще няма корупция и кака *** си измисля разни али-бали!

16

българина

преди 6 години

а дали лъвов мост струваше 40 млн лева, колкото изхарчиха от герб? с тези пари се прави мол или се асвалтират няколко града от по 100 хил души

15

Червен крадец

преди 6 години

Белене, Цанков камък и КТБ са символ на корупцията на БСП при Орешарски и Станишев!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Ми той и другаря Путин не е стъпвал в България ама на него вярвате

13

Zv.

преди 6 години

Гладната кокошка отново просо сънува,умират за власт,треперят за нея,яко огладнели,а тя ще пръсне бузите си вече.Мах те бяха предложили Пеевски за шеф на ДАНС,та това не е ли корупция?

12

До анонимен 9

преди 6 години

Господинчо, с този правопис и грешно изписване на програмата, няма как да не си гаден ***! Колко ти платиха да клепаш?

11

Анонимен

преди 6 години

Bravo na ninova i bsp sa turskata konv. Kojato ja bade promenena vanschnata ministerka zazeva i njakakva evrodeput.gerb se islojiha s tahnoto intervu sergei stanischev da sluschala ninova 4e ninova ima pove4e moral inteligent.ot sergei gei

10

Анонимен

преди 6 години

В СТРАНА КЪДЕТО УСВОЯВАНЕТО НА ПАРИ Е НАЦИОНАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИОРИТЕТ НЯМАЛО КОРУПЦИЯ?!?!?!

9

Анонимен

преди 6 години

BORISOV NE MOGE DA VODI BORBA SRESHTU KORUPZIATA,ZASHTOTO TRYABVA DA OSADYAT PARVO NEGO I HORATA OT NEGOVATA PARTIA.