29

ха

преди 6 години

Да му мисли Путин

28

Анонимен

преди 6 години

Само до тогава ли?

27

анонимен

преди 6 години

снимка на главата този шут ще ни изтрие от лицето на земята

26

Бай Иван

преди 6 години

За разлика от "лудия" Тръмп,стабилният Хюсеин Обама създаде ИДИЛ и внесе "демокрацията" в арабските страни ,резултатът е налице ;) !!!!

25

АМАн от проблеми

преди 6 години

ПСи активаторите вече са с нано размери ,,Особенно жестоки са внедрени в холограми..

24

АМАН от Манипулации

преди 6 години

Срещу Тръмп ползват нови мощни пси активни манипулатори облъчват го с цел да го искарат невменяем..СПециално предупредихме САЩ за това по време на изборите.У нас имаше проучване на подобни оръжия ползвани срещу Жириновски и Волен Сидеров..техниката е описана като СПО АКтиватори. У нас подобни инсталирват лични документи

23

Анонимен

преди 6 години

Ако Тръмп загуби президентството преди да му е изтекъл мандата, това не му скъсява мандата - той си е определен от конституцията, и е с фиксирана продължителност от 4 години. Не е кой знае колко сложно...

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Как може лекар да предвиди краят на мандата му?"Ами лесно, но явно ти не знаеш какво значи "мандат". Всичко което е нужно да се предвиди края на мандата е да се съберат годината в която е встъпил в длъжност с 4-те години, които трае президентския мандат. Далеч съм от идеята, че лекарите са гении, но мисля че ще е по силите на всеки един от тях да направят тая сметка.

21

Анонимен

преди 6 години

Значи краят на мандата му е предрешен и наблизо! :) Как може лекар да предвиди краят на мандата му? Тези в УСА вече ги бие яко синдрома на Даун!

20

г-н Трън

преди 6 години

А след мандата си се очаква рязко влошаване на здравословното му състояние.

19

анонимен

преди 6 години

при хормоните в месото изключено да е нормален нали четете всеки ден какво сеслучва в сащ това е само от хормоните в храната и мрьсния вьздух от колите

18

Анонимен

преди 6 години

17 - Всеки професионалист, би го направил.

17

Анонимен

преди 6 години

До турчина Не знам, какво искаш да кажеш с това, но ако си пазиш здравето, ходиш на редовни прегледи (един път на 3 месеца стига) и не игнорираш симптомите си, вероятно е, че ще живееш по-дълго и по-добре.

16

Анонимен

преди 6 години

А вие представяте ли си ако някой лекар обяви публично,че президентът на САЩ е психично болен.Няма такъв лекар.Въпреки,че си мисля,че Ким е по нормален от Тръмп.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Може и да е здрав, а може и не! Може и да е умен, а може и не! Нищо в тая кравария не е това, което е! Но най-готината новина от тази сутрин е, че китайското рейтингово агенство Dagong Global Credit Rating Co е понижило рейтинга на краварчетата от "А-" до "ВВВ+", с негативна прогноза!!! Като това на Перу, Колумбия и Туркмения!!! Да си паднеш от смях - краварчетата на нивото на Туркменистан!!!! Мале мила!!! Господ още много здраве да им дава, така по-лесно ще се затрие този обор!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Безукорен, както винаги. Най-добрият президент на всички времена, и най-дразнещият всякаквите *** тъпири.

13

Анонимен

преди 6 години

До Без КоментарСъгласен съм с извадения цитат - без коментар.Тези които пишат за него никога няма да разберат , че това е тест за бавно развиващи се!Истината е брутална да хвалите бавно развиващ се, а той ще ви сложи оковите за робство, защото носите памперси.

12

Анонимен

преди 6 години

На реалити шоу го обърнаха. Толкова паднаха, че няма накъде (освен предизборните дебати, там беше голяма простотия също).Защо се прави прес-конференция за това нещо? Не е ли меко казано странно и излишно? Още малко и ще дават информация колко ака и колко стои в тоалетната.

11

Анонимен

преди 6 години

Колко от,,моралистите" критикуващи Тръмп ,никога през живота си не са пушили и рядко употребявали алкохол?Нито един!!! Повечето са фенове на наркотиците и алкохола и разпуснатия начин на живот!

10

се таа

преди 6 години

кой спи 4 часа на денонощие и няма проблеми с паметта? толко хвалебствено и в северна корея не пиша