207

АМАн от крадци

преди 5 години

НЕ Е имало КОмунизъм В София .Преврата на 9.09 1944 е направен от черни масони обсебени от дявол на име ....Начело с същите масови убиици които направила кървавия преврат от 9 юни 1923 година и този на 19 май 1934 година.НА власт в София идват агенти на полицейската мафия вкл с Тодор Живков и други широко рекламирани като уж"комунисти"Та тези наглеци предават власта на 9.11.1989 година на нагли престъпници менкащи на власт доказано престъпни групировки маскирани като партии.

206

Анонимен

преди 6 години

В напъните си да заличават историята ни,откровените шорошковски слуги вече заличават цели социалнополитически строеве.Заличиха вече социализма в България и го превърнаха в комунистически и това набиват в *** кратуни на младото популачество.В България НИКОГА не е имало общественополитически строй "комунизъм"!Никога!Имаше социализъм,под управлението на комунистическа партия,така ,като на запад са управлявали социалисти и даже еврокомунисти,но строят си е оставал капиталистически!!

205

бащицата Сорос

преди 6 години

По идея, децата така трябва да се погнусят от собствената си история и държава, че веднага като завършат да хванат самолета и да ходят да бачкат .

204

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Защо са ни учебници, най-добре един път в седмицата другаря Попов да пуска по една статия със снимки от личния архив и вместо изложение - един лозунг от близкото минало и да ни остави да се вихрим в коментарите; учениците да се разделят на 2 групи - едната да подготвя изложение за хубавото от соц-а , а другата за лошото ВЪЗ ОСНОВА на коментарите под статията. Това ще е един добър начин да се съхрани българската народопсихология в целия й блясък.

203

любознайко

преди 6 години

А след-комунистическия период на мутро-демокрация ще се засегне ли ? Плюсове и минуси . За кого са плюсовете и къде се дянаха хората че нещо запустя по провинцията.

202

комсомолскопеоръчени

преди 6 години

На бас че учебника ще го пише някой бивш комсомолски председател.Нема отърване от тия, божке...

201

бай ганьо европеец

преди 6 години

Добре е децата да знаят че тези които сега са демократи-политици са бивши комунисти и комсомолски активисти. Та хубаво да им обяснят какво е туй животно комуниста и комсомолския председател и как после мутират . Учебника трябва да е по биология.

200

Отговор

преди 6 години

До бай Тошо 229 И добре че нямаше комунизъм че щяхме да ходиме с дочени дрехи , с петолъчки на челата и да се храним от казана на площада.Така де а и жените общи.

199

бай Тошо

преди 6 години

в България немаше комунизъм, а социализъм, хаха и тез хора неграмотните учебници ще пишат, а *** ще плащат да лъжат децата ни, че по време на социализма е било лошо

198

Анонимен

преди 6 години

През комунизма минусите и плюсовете са равни на днешната ситуация наречена демокрация или още казано мутрикация. Ее, кой период на жалко съществуване да си избера?

197

Анонимен

преди 6 години

Дядо ми беше милиционер баща ми партиен но свободно благославяха Живков дори и пред гости.В квартала комунистите редовно плюеха по Живков и нищо.Нещата се изопачават много и то най-вероятно от тези които са били доносници ,агенти и недоказали се при комунизма ***.

196

Божил

преди 6 години

До баба пена:Съжалявам,че не си намерила салам и сирене бабо- аз днеска пазарувах и навсякъде си имаше,ако знаех щях за ти взема та дори щях да ти ходатайствам пред очен лекар,за да ти предпише очила. Но ти не се отчайвай- остави си адреса,ще ти изпратя кило салам и кило сирене подарък без пари за да видиш,че ние Българите сме Хора а не комунисти!

195

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Не е вярно, че са десетки хиляди - поне десет милиона са!

194

До RE: "Учител$

преди 6 години

Моето име няма да ти помогне- скоро децата ти ще почнат да изучават глупостите и престъпленията на комунизма,а ти ще ми се молиш да им пиша тройка вместо двойка!

193

Божил

преди 6 години

Хубаво е да се знае,че до 1989 г. народът не работеше за България,а за организирания от Москва Съвет за икономическа взаимопомощ (СИВ) и съответно- за СССР. Затова след 1989 г. икономиката ни фалира- тя бе подчинена изцяло на съветските интереси,а фалитът на Съветския съюз след 1991 г. повлече и нашата икономика естествено.

192

Косю

преди 6 години

До Божилкубински портокали имаше навсякъде, също и грейпфурти имаше, нямаше само банани.. не знам каква беше причината да не ги внасят, но на кой му пукаше че няма банани, като имаше много други неща, които сега ги няма...

191

баба пена

преди 6 години

До БожилТака беше, банани нямаше, но имаше салам и сирене. Аз сега два дена търся салам и сирене, всички магазини обиколих и няма. Предложиха ми стотина вида непълноценни заместители.

190

Re: "Учител&quo

преди 6 години

Напишете си името и в кое училище преподавате!Не за друго, но да си пазим децата, ако трябва да сменим училището.Може да кандидатствате за докторант в НБУ.Там са на особена почит "учители" като вас.Да не забравите да спретнете "протест" в защита на "Лисабонската Конвенция".

189

Буден гражданин

преди 6 години

Надявам се който пише урока, да напише и хубавите неща на соца, не само лошите. Да има и статистика - да пише на кое място сме били тогава по БВП или ИЧР, къде сме били преди това и къде се позиционираме сега.

188

Божил

преди 6 години

По времето на комунизма банани,мандарини и други езкотични стоки имаше само през декември-януари: в останалите сезони почти никога нямаше. Затова те бяха рядка стока,която често си осигурявахме с връзки но това не винаги помагаше и трябваше да се редим на огромни чногоредови опашки,за да си ги купуваме. Веднъж,трябва да беше към 1980 г.,се редих на опашка за банани повече от два часа и те се свършиха точно преди мен,а няколко души ме бяха и прередили,та можете да си представите какво ми е било!