214

Олег

преди 6 години

До АнонименНямаше никакъв скок на цените при деноминация. Беше все тая като си купувах кафе дали давам 20 ст или 200 лв. щото вървяха и двата вида пари едновеменно. Случваше ми се примерно да платя кафе с 10 ст + 100 стари левяа и така да платя нова цена от 20 ст. или стара от 200 лв. Същото беше и с автобуса. Когато двата вида пари се използват заедно няма как да има спекула.

213

niki

преди 6 години

Все Костов ви е виновен, а тия преди него, дето докараха България до там, че да няма нищо по магазините, тях не ги смятате за виновни. Що ли? Най-лесно е да кажеш, че Черния е виновен за всичко. Той не е в затвора, защото други разграбиха България .. вижте бившите комунисти, кой какво е приватизирал.

212

Анонимен

преди 6 години

До 212 MeНапротив!!Грабежът с евро ще е още по ужасен!!Деноминацията нямала да доведе до спекула???ХАХАХАХАХАХАА!!!Май страдаш от амнезия,защото имаше една деноминация вече!!Проследи от тази деноминация скока в цените на стоки и услуга и нарастването на заплата!!Процентите не са в полза на последната!!Същата ще е и с приема на евро като валута!!

211

Анонимен

преди 6 години

До 214Точно така! ПОЛША, ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ не са в евро, но опция като втора валута за разплащане. ОЛЕГ не знам къде се дяна ама и до сега ГЪРЦИЯ реве на техните политици, че предадоха драхмата. Странно как Гръцкия дълг беше малко опростен, но пак си отиват към фалит, а ние Гърция2- Жан Виде*нов 2 да спасяваме БНБ като национализираме всичките чужди банки на наша територия и "чао,чао" парите на хората от влогове!

210

Олег

преди 6 години

До АлександраСамо дето забравяш, че преди тоя процес по времето на Жан Виденов другарите фалираха цялата държава и всички хора.

209

Олег

преди 6 години

Това, че в момента не е добре значи ли, че при Луканов и Жан беше по-добре? Или услужливо помним само най-пресните лоши примери, а старите ги забравяме?

208

Александра

преди 6 години

Раэдържавяването на предприятия, бе иэвършено най активно, по - времето на бившият премиер Иван Костов, ако някой си спомня!!! Преватиэацията на държавни активи и ключови эа държавата эаводи попаднаха в пионките на Командира!!! Бяха эакрити крупни мероприятия, и продадени эа жълти стотинки!!! Всичко това се осъществи по престъпен начин!!!

207

Анонимен

преди 6 години

Хайде прехвърлете малко лентата и кажете след толкова реформи,промени влизане в съюзи,стана ли ви по-добре??Изключая едно............свежа,прясна,емигрантска мръвка в икономическият сандвич на чужди икономики!!Никой няма да въведе нещо,ако няма изгода и тази изгода не включва народи,не включва масата!!Еврото се крепи на задлъжнялост!!Лъскавите витрини означават трилиони дълг,а този дълг не го плащат политици от джобовете си,а ние като народ и те като народи!Кой от приелите еврото е добре??

206

Shark

преди 6 години

Този отдавна трябваше да е в затвора, а не акъл да дава!!!

205

Me

преди 6 години

Наще политици не искат еврото, понеже ще им лъснат голите *** и няма да могат да ни грабят както си искат.Нека влезе еврото, за нас това ще е само от полза!!!А деноминацията няма да доведе до спекула, тъй като все пак има конкуренция. И сега всеки може да си надуе цените двойно, никой не го спира.

204

сега е моментът

преди 6 години

сега е моментът този унищожител на България+съпругата му да влязат в затвора и пълна конфискация на цялото им имущество!!!!!!!!!!!!!!!!

203

Анонимен

преди 6 години

Резерва, резерва. Ние нямаме левове, а хартийки, които са обезпечени с евро. Как ЕЦБ ще ни даде евро срещу едни празни хартийки, а ще ни остави резерва да си го харчим.

202

Анонимен

преди 6 години

До ОлегХАХАХА вицове от паралелни светове, където мислиш всичко мед и масло. Да ама не!Ако се влиза в еврозоната е предварително махане на валутния борд тогава 1 евро ще е към 4 лева. Защо? Защото единна валута зависи от Германия, Франция, Испания, Италия, Португалия държави с висока икономика и производство а тука няма "икономика" (различно от "пазарната икономика") и производство. Прави изчисленията след като лева се закрепи към дойче марката. 1 марка за колко лева беше преди еврото.

201

u4en

преди 6 години

Най- мразеният от комунистите. защото им продаде държавните предприятия . а те искаха да си крадат от държавното ! А като е тяхно . не могат да крадат ОТ СЕБЕ СИ ! Почнаха да се крадат помежду си - и убийства ...на Луканов...Ил. Павлов...Кюлев...Ман. Велев !

200

до 181

преди 6 години

До АнонименГрешиш или лъжеш! Гйрциь НИКОГА не е била богата и просперираща държава.В края на втората световна война България има ПЕТ пъти по-висок жизнен стандарт от Гърия. Гърци я *** 25 години от предприсъединителните фондове на ЕС и накрая така преяде че натрупа външен дълг от 384МИЛИАРДА ЕВРО ,от които половината им ги опростига , но те не искат да върнат и останалата половина .Ако гърците получават това ,което заработват и си върнат дължовете ще са по-бедни от нас!

199

Пу

преди 6 години

Не го показваите този когато хората обядват, много моля. И защо още не е в затвора? Останли са само 7 милиона свидетели на това как съсипа една държава.

198

ОТВРЪТЕН

преди 6 години

На този хубав човек му пожелавам да живее 120 год. но без ръце и крака !!

197

Samo minavam

преди 6 години

Задава се кражба,голяма кражба и *** изпълзя от дупката.1000 за 1 беше сделката на Драгалевската врачка.Сега ще се яви под някаква метаморфоза,но не казва обменния курс

196

Олег

преди 6 години

До ЗапознатЯвно трябва да мога да умноижавам по 1000 и по 2. Говоря за принципа на смяна на валута без сътресения.

195

Анонимен

преди 6 години

Каза човека виновен за разграбването на държавата и драстичното обедняване на народа и особено пенсионерите. Като го чуете да се изразява по даден въпрос по-добре направете точно обратното на това което казва