7

ghj

преди 6 години

Преди 6-7 години валя в Русе дъжд на -13 градуса,колкото и фантастично да звучи.Цялата ми кола беше с дебел слой лед едва влезнах през багажника.Който не го е виждал това няма да повярва.

6

Анонимен

преди 6 години

През 60-те години си спомням в София такъв леден дъжд. Бях ученик в първи клас и доста добре ни дойде на нас децата да се пързаляме по улиците. Но за възрастните хич не беше добре. Хубавото беше в онези години че нямаше много автомобили. Общината ведна пусна опесъчаващите машини и улиците в кварталите станаха проходими. Сега ако стане такава ледена епоха ще стане много интересно. Ще има изпотрошени ламаринжаци на автомобили а болниците ще се препълнят от натрошени ръце и крака.

5

оле-ле

преди 6 години

колко се уплашихме, ще трябва да ни леят коршум.

4

Анонимен

преди 6 години

Днеса уникални ******* сте. По-*** заглавия можете ли да измислите, само плашите хората.

3

Анонимен

преди 6 години

Какво е това заглавие бре, тикви... Чакайте да се случи, пък тогава пишете... Или поне напишете както си трябва, "Улиците- пързалки, десетки счупени крайници, няколко смъртни случая..." Като ще пишете застрашителни прогнози в жълт стил...

2

Варна

преди 6 години

В Дунавската равнина незнам , но в кварталите във Варна е ледена епоха. Никой не се е заинтересовал , че трябва да се опесъчи.

1

Анонимен

преди 6 години

Близард :)