36

до 32 хахаха

преди 6 години

от Германия: В престижен квартал на Кьолн цената започва от 5000 евро / кв.м. и стига до 8000 евро /кв.м.

35

Bebok

преди 6 години

Търся тристаен у Люлим.Ама сакат все по 160 000 лева и повече.Последен этаж.Съседи от малцинство.Панорама на съседен блок.Асансьор не работи.Айде у лево,ще чакам да се спука балоня,да стане на 155 000.

34

Факт

преди 6 години

Навсякъде по света тенденцията е цените на имотите да се повишават. Разбира се винаги има спадове на цените, но това не променя тенденцията. Много ми е странно, как някои очакват повишаването на цените, което върви от край време да се обърне и цените да започнат да падат?! Спад на цените може да има заради някакво природно бедствие или заради война в даден регион ... Странни са тези дето вЕрват в балона ...

33

12345678900987654320

преди 6 години

До хахаха,Подкрепям мнението ти за София, ама къде го този апартамент в Берлин/Кьолн за 100 хил. евро? Пък и тристаен? :D

32

Анонимен

преди 6 години

Гледам тоя "луксозен имот" на снимката и пускам по някоя сълза от радост.....Смех, смех.....

31

хахаха

преди 6 години

за 100 хил евро ще си взема 3 стаен в Берлин или Кьолн бре, я марш у лево с тия смрадливи пенсионерски кочини - дианабад , редута, гео милевалоо брокерите с кво се друсате бе ?

30

Georgi

преди 6 години

До ???Брокерчето, я ни обясни как 10 човека плащат по 300 евро наем за една стая:)))) Балонът така ще гръмне догодина, че ушите ви ще свирят и пак всичко ще си дойде на нормалните цени около 1000 евро за добри апартаменти.

29

???

преди 6 години

Има два вида кандидати да си купят имот в София. Първите чакат балонът да се спука, а вторите си купуват имот. Първите от 100 години живеят 10 човека в една стая или под наем и плащат по 300-800 евро наем, вторите плащат 400-800 евро вноска по кредит и си живеят в новозакупеното жилище. Как ли е по-добре? Някой ще каже ли ....

28

СПЕЦИАЛИСТ

преди 6 години

Другары смешницы,Софийските имоти се крепят на вътрешната емиграция, която до 5 години ще секне - свършиха българите. После на кого ще продавате - иракчани и сомалийци? Говорите вицове за имоти, при 50 000 отрицателен прираст ВСЯКА ГОДИНА. Истината е ТЕРМИНАЛА!

27

Истината боли

преди 6 години

Цените на добрите имоти в София ще са високи и това е нормално, защото са наистина малко. Новото строителство е некачествено, а новите комплекси са зле планирани, без паркоместа и пълни с провансалци миришещи на чесън и вкиснато. Вие си чакайте балоните, сифоните и *** да се спукат, за да си купите жилище за 300 лева на квадрат. Умните хора вече се възползваха и купуваха 2010-2011. Сега продават на "умните" дето чакат. И не, не съм брокер, строител или каквото и да е подобно.

26

GHT

преди 6 години

Съвсем сериозно, отворете сайтове за продажба на имоти в Страсбург и вижте цените на квадратурата. Само не ми сравнявайте София с Париж, защото и хиляда години да минат, София няма да може да се равнява на Париж НИКОГА. Освен някой вулкан да изригне и да заличи всичко там, само тогава може да има някаква надежда за доближаване. София дори не е на нивото и възможностите на Страсбург, но пък по цени на квадратен метър го надминава. Само баламурници си набутват наличните пари за имот в София.

25

ха ха ха

преди 6 години

Къде в София има Нормален двустаен за 60 хил евро ?Я,кажете ! Моля,без комплексите,панелите,гредоредите и първия етаж.В момента цената е 1400 евро на кв на Зелено ! и повечето добри етажи са продадени.

24

за пари

преди 6 години

Пълни глупости, само не ми е ясно като се спука балона,пишещите тези неща тук ще носят ли отговорност?

23

Bebok

преди 6 години

Престижен квартал у Софето е без диви кучета или с неразвален тротуар или без дупки или не изглеждащ като Бангладеш? Мола да ми обясни някой,ква е разлика между Лозенец и Факултето.P.S.Иначе помнете-у Люлин е най добре!

22

Анонимен

преди 6 години

Дори в официален доклад Европейската комисия предупреди че се надува нов имотен балон в България и в частност в София.Това че има търсене ,а няма предлагане не ознаачава че трябва да надуят цените ДВОЙНО само за ДВЕ ГОДИНИ !!!Осъзнайте се ,всеки решил да купува в София ,да се замисли много добре над ситуацията ..След 10 месеца лихвите тръгват НАГОРЕ постепенно !!!Мислете ,мислете ....

21

Фалш

преди 6 години

В момента в София е надут огромен имотен балон.Като казвам огромен ,наистина огромен,реално в момента цените са вече над нивата от 2008 *** дори,на места по квартали.Как го надуха ли ?Банките държат почти нулеви лихви по депозитите,имотните агенции нон стоп пускат платени статии и изкривяват информацията за цените в обявите си.Лъжат за тива че икономиката била цъфнала и всичко е прекрасно,заплатите били европейски и т.н.Цените на жилищата в София са нереално високи и спекулативни.

20

Анонимен

преди 6 години

Всеки който даде над 350-400 евро за квадрат за имот в София трябва автоматично да минава на психо. Цените са изкуственно завишени за да може мафията да си пере парите по-лесно. А елинти квартали в София аз не виждам - нявсякъде е мръно, кално, *** е по тротоарите, липсва зеленина, *** висят от просорите, всеки тупа и си мие балкона когато му е удобно, обувките си събуват пред вратата всички да им ги гледат и т.н. Който не ги вижда тези неща и не го дразнят е душевен мъртвец.

19

Анонимен

преди 6 години

София и престижен квартал в едно изречение ха ха ха!

18

До 15

преди 6 години

В Маями само нулите отзад си пропуснал да видиш брато...в момента ние сме с най ниските цени!!!!!!!!!!!!!

17

до 13

преди 6 години

За наемите си много прав. Бързо се намира наемател, дори на скъп имот. Аз не търся да купувам нищо в момента, но работя добре платена работа и имам колеги, които не са от София и живеят под наем тук (някои купиха преди години апартаменти). Бях свидетел как за хубав имот в Лозенец направо наддаваха, за да го наемат. Изобщо не говорим за мъpляви необразовани брокери в случая- всичко беше от собственик. И пак ставаше дума за около 2000лв. месечно. А брокерите не стават за нищо повечето...