20

гошо

преди 6 години

не са ли намерили убиеца самоубит някъде, заради любовна афера с мутресата на тоя ***?:)))

19

Анонимен

преди 6 години

А в Русе наркотрафикант номер е Павел Сяров, който го знае целия град, никой не го закача.

18

Анонимен

преди 6 години

До dasdasТази клоака няма съвест.

17

анонимен

преди 6 години

какъв е тоя униформен полицаи или мафиот е ръце в джоба прегърбен шапка си сложил каквато му харесва ,и очакваш от такъв ТУМБАК посмешище да е полицаи .като видиш него сещаи се какви са началниците му.

16

не изолиран случай

преди 6 години

До Анонимен - След стрелбата въпросният човек се прибира в Австрия.Член на мафията, маскиран като университетски преподавател! Какво ли "препродава" на студентите - бъдещето на България!

15

Анонимен

преди 6 години

Докато този не го ликвидираха не знаех нищо за него.Но очевидно в регионът на Велико Търново са пропищели от него.Мутра,човек на Илия Павлов,преминал към СИК,завършен престъпник сменил бухалката с бяла якичка.Близък до Цветанов.Когато и да го гръмнат е късно.Килърът си е свършил работата.няма да го хванат.Любимият заподозрян на МВР, клошар или влюбен психопат който ще се самоубие от гузна съвест, не пасват тук.Такива като този има в всеки град.Толкова много ,толкова малко патрони.

14

ник до 7

преди 6 години

Какво значи верси"й"?

13

dasdas

преди 6 години

днесбеге ви е ст е тъ па ци ако застрелят сега човека затова, че дава показания, ще тежи на вашите жалки съвести

12

Анонимен

преди 6 години

Хайде да разкажем продължението (чух го по радиото):След стрелбата въпросният човек се прибира в Австрия. След което една седмица по-късно решава да говори с полицията. На въпрос на журналистката "защо напуснахте местопрестъплението?" отговорът беше "Ами имах самолетен билет. Имах работа да върша в Австрия".Без коментар! Ако аз бях полицай за мен това щеше да е заподозрян номер 1. Убиват човек пред него, а той хваща самолета!

11

Анонимен

преди 6 години

чудесно, сега и адреса му кажете да го поразпитат КОЙто трябва какво е видял

10

Газ

преди 6 години

Във Велико Търново най-големия контрабандист - Христо Скорпиона - никой не го закача . Защото е покровителстван от Димитър Машов - директор ОДМВР и Сезгин Садъков - шеф на икономическа полиция. Плаща си човека такса спокойствие.Машов - назначен от Петър Христов ... ай честито

9

Влади

преди 6 години

Един перач на пари на мафията по-малко. В случая, свързан с ГЕРБ. Обаче, престъпността няма цвят.Така ревяха и за братята Илиеви и други бандити, че били големи благодетели..., а колко майки са разплакали???

8

Анонимен

преди 6 години

4Тук всичко е възможно.дорище кажат и откъде е.

7

Анонимен

преди 6 години

Кво стана сега че хептен се обърках,Преди няколко дена тоз убиец бил на обекта сраница на гръба,спортно облечен и с качулка.Избягал та щял да се блъсне в един работник,Сега ,някакъв дето не е никакъв видял,пък стоял три минути,пък стрелял .Утре бива да докарат Мунго от Африка и той да каженякаква версия.В четвъртък чакаме дзин дзян и той да дава версий.Убиеца е Ал Капоне,възкръснал и е започнал отново да действа.

6

Burzum

преди 6 години

Тоя га преподава на студентитиииии ,га строи сателитни селища с РАЗРЕШЕНИЕТО на месния МЪРТЪФ ФЕОДАЛ....*** ти ***,*** ти чудото...

5

Tъпи

преди 6 години

Какъв свидетел ? Тоя журналист знае ли какво е значението свидетел на местопръстеплението ?

4

Ne e normalno

преди 6 години

Не е нормално да има свидетел на поръчково убийство и да му изтипосат самоличността в медиите....................!

3

Ха-ха

преди 6 години

Беше ли ви полезна тази информация?Да Не Не мога да преценя:) :) :)Хвала на такива журналисти

2

Анонимен

преди 6 години

Тези от следствието освен да информират медиите в стил "една жена каза на пазара"за друго НИЩО не стават.Смешници.Отвличания, убийства и НИЩО!!Арестувани и осъдени НЯМА.П.П. Я дайте сега още едни 100милиона за Бог да прости.

1

ТHE Патриот

преди 6 години

Ех тоя Путин сега идва да ни гърми тука да ни изложи тиквеното председателство !