42

Анонимен

преди 6 години

Така е, Сикаджията се погрижи Очото да оцелее, да продължи бизнеса на Слънчака, щото му плащаше тлъсто както на него, така и на цялата администрация. Жалко, че не го ликвидираха тогава! Той си знае, в леглото си няма да умре. Следващият път ще го събират на парчета, ако могат да го съберат. А колко да искат родителите на тези деца които тоя у//род зариби с дрога? Няма такава държава!!

41

Алфа Вълка

преди 6 години

600 бона ли струват топките ти, които вече нямаш? Ако знаехме много хора щяхме да теглим кредит и да те кастрираме по-рано, да не оставяш поколение!

40

3234

преди 6 години

Тези всичките бандюги да ги наредят един до друг и наред с калашника всичките

39

Тинев

преди 6 години

Вместо да са в затвора тия бандити, те най-спокойно се наслаждават на " честното " българско правосъдие.И не е ли ГАВРА с правораздаващата система? Бандитите да я използват за изясняване на взаимоотношенията си! И съдията сигурно ще се обръща на ВИЕ, към тези .......!Да ти е..... правосъдието, да ти е...... държавата!

38

Констатиращ

преди 6 години

Пресата най-често ни занимава с бандюги, мошеници и какви ли не щеш престъпници.Ами да:1. Митьо Очите2. Божидар Кравата3. Бойко Суджукаи т.н.

37

Браво бе най накрая

преди 6 години

До ДембиЕдин умен човек да гледа и разбира общата картина а не конкретната новина.... колкото до следващия писател.... как да е нямало бе .. Тодорчо и Луканов... какви са били според теб ?

36

Паметлив

преди 6 години

През 90-те мутрите решаваха проблемите помежду си чрез пряк сблъсък.Сега в тия разправии е замесена директно властта(изпълнителна и съдебна),тоест тя е част от тая система....

35

Анонимен

преди 6 години

а вие още ли вярвате на онея глупости че сме в Европа и при нас демокрацията е дошла 1989г и си е отишъл комунизма и си се развиваме към добро? Е не разпусната джунгла сме и това си е !!! нищо ново под слънцето !!!

34

Анонимен

преди 6 години

Митьо Президент!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Митьо не трябва да е в затвора.

32

Анонимен

преди 6 години

Абе вместо тоя очите и кравата да са в затвора и двамцата ,те се съдят

31

Анонимен

преди 6 години

Тоя наркотрафикант ако го срешна някъде с удовослтвие ще му пръсна тиквата съ 9мм от упор. TAKA I TRIABVA

30

Анонимен

преди 6 години

АКО ГО БЕШЕ УБИЛ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ И ОСВЕН ТОВА ДА ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТЕН АДВОКАТ И НАДАЛИ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА ПОСМЕЕ ДА ГО СЪДИ ПИШАТ ГО САМОЗАЩИТА И ГОТОВО!!!НО СЕГА КАТО НЕ ГО УБИ ЩЕ СИ ПАТИ!!!!!!И ДА СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ БОГА НЯМА!!! ТОЯ С 200 КУРШУМА В ТЯЛОТО МУ ОЦЕЛЯ КАКЪВ СРАМ ЗА СПРАВЕДЛИВИЯ НИ БОГ ХА ХА ХА :D :(

29

До 15

преди 6 години

Защото Бог го пази. Господин Желязков е добро момче. Той не се занимава с наркотици. Изкарал е парите си с вадене на рапани.

28

Анонимен

преди 6 години

Този е един от най ценните кадри на ГЕРБ. Една от многото десни ръце на ББ в сферата на наркотрафика. А самия ББ пък е дясната ръка един генерал в сянка. Всичките по върха са Масони и ***. За 20г обезличиха България заповед големите шефове от западните ложи. Всички партии и политици са им слуги.А народа си мисли че има демокрация и като гласува за тоя или оня нещо ще се промени. България вече над 60 години се управлява от едни и същи фамилии. Пресото след 91-ва промениха играта.

27

Бивш военен

преди 6 години

Тоя наркотрафикант ако го срешна някъде с удовослтвие ще му пръсна тиквата съ 9мм от упор.

26

Анонимен

преди 6 години

600 000 в суджук колко е?

25

Анонимен

преди 6 години

тоя спи с Бойко и явно добре се разбират ..щом толкоз години Герб го пази

24

Анонимен

преди 6 години

тоя очите е под закрилата на ГЕРБ ,, нека как иначе да вилнее толкова години ненаказан...заедно са с Б и Ц

23

бааа го

преди 6 години

Добре е,по 300 бона на ОКО!