47

до МОШЕ

преди 6 години

А ка си обесняваш, че 90% от населението на Русия стои зад Путин ?

46

моше

преди 6 години

До Анонимен 47,не си убедителен бро,никак не си... :)))

45

Анонимен

преди 6 години

До мошеНаистина голям просперитет вижда ЕС в момента. Продължаващ наплив на инженери, квантови физици и мозъчни хирурзи (за който, както забелязваме, вече не се говори нищо), прогресивни политики за легализиране на нови полове, педофилия, некрофилия и др. съвсем нормални неща, оруелско наблюдение и авторитарен контрол на държавите-челнки над совбствените им народи.Изобщо, ЕС цъфти и връзва в епични мащаби.

44

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОКакто написа колегата, Иванович започна да души в мафията за търговия с органи. Гугълнете ролята на световноизвестния терорист и президент на Косово Хашим Тачи в тази мафия и нейното основополагане и ще разберете защо Иванович е поръчан.

43

До СатаНАТО

преди 6 години

Ами чети повече. Иванович се разрови в най-мръсната търговия - тази с човешки органи. Зплашваха го със съд ама не успяха да изфабрикуват нищо свястно. Стигнаха последното ниво на мръсотия.

42

Анонимен

преди 6 години

Е и какво ме интересуват Сърбите

41

моше

преди 6 години

Никой друг,освен Русия, няма интерес от разпалване на балкански конфликти.Целта на империята на злото е ясна,да противодейства на проевропейска политика в Сърбия и да я държи подчинена на имперските и интереси.Но както и с Черна Гора,Русия ще претърпи провал.Тя няма какво да предложи в замяна на европейските ценности и просперитет.Тя може да предложи само война и мизерия,диктаторски режими и евразийски мурафети,гарнирани с корупция и бедстващо население ...

40

Анонимен

преди 6 години

41 тик так тик так бръм куку

39

usa = на джудже

преди 6 години

Бог да го прости човека. Убийците му нека си получат възмездие. На третополовли гейзери ще кажа само че никой никога няма да сломи Русия ,и тя ще властва над света Сега и Вовекивеков.И ние ще си останем кръвни братя завинаги. Краваристан са нашите ВРАГОВЕ. Помнете това.

38

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Какъв Моше си бе ?! Ти си истински мишок. Срам ме е от такива като тебе. Плюеш нашите освободители. ***

37

моше

преди 6 години

Убийците на тоз ,търсете в Москва...

36

Анонимен

преди 6 години

Виновна е наркомафията, подкрепяна от САЩ под ръководството на Тачи и Харадинай.

35

Анонимен

преди 6 години

Сръбската армия да влиза в Косово. ГЕЙФОР не е в състояние да внесе сигурност на територията Косово.

34

SpaceX

преди 6 години

От профила на загиналия сърбин научаваме , че е бил идеалната мишена за руснаците . С един удар отстраняват неудобен и труден партньор който при това е уважаван на Запад и разширяват пропастта между сърби и косовари.

33

SpaceX

преди 6 години

Терористичен акт на руските тайни служби за да дискредитират интеграцията на Западните Балкани в ЕС

32

Анонимен

преди 6 години

33 Сърбите и днес получават американски военни помощи , запознат ли си , явно не

31

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

Сърбия никога няма да влезе в НАТО , защото не са *** като нас. Никога няма да им простят на Краварите , сатанисти ,убийци за бомбардировките над невинни хора и разкъсването на държавата им. В Е.С е по възможно ,ако не се разпадне до тогава. Само дето незная тогава ние къде ще сме....

30

Анонимен

преди 6 години

Кагебейците ще опитват все повече и повече номера за дестабилизация. Представям си какво им е в момента. Страната която смятаха за 16 республика сега води кампания за присъединяване към цивилизацията на страните които до вчера са били руски васали.

29

Анонимен

преди 6 години

Не е терористичен акт, а възмездие.

28

Анонимен

преди 6 години

Във сръбски форум няма да видите нито един сърбин да жали България,напротив попържват ни яко.