9

Анонимен

преди 6 години

Това е нова индустриална революция...човека ще се приспособи както винаги е правил

8

маке

преди 6 години

не е лъжа помислете само за обработката на незнам коко си хектара земя са необходими 10-ина човечета трактор комбайн и так дале само преди 100-ина години един човек зорлем изорава 2 декара ами автомобилните заводи поточни линий нема да видиш жив човек при тех цнц машините също работил съм на 6 струга и три фрези и имах работа 2-3 часа през останалото време си кръкахме т.е 10 работника са вън от играта

7

Анонимен

преди 6 години

Това е една от новините, която ви кара да се чувствате нещастни, дори и никога да не сте виждали такъв робот. По-добре не четете такива фалшиви новини.

6

"-"

преди 6 години

Жени роботки, мъже роботи, домашни роботи (чистят, перат, готвят...) ДжиПи роботи,и т.н; и т.н....Симбиоза между хора и роботи, а може би и биороботи, прехвърляне на човешкото съзнание в позитрония мозък на робота...Напомня поредицата на американския писател фантаст Айзък Азимов "Стоманените пещери" .

5

Един от Северозапада

преди 6 години

Баламосват ви. И най-съвършената машина не може да функционира абсолютно сама, без поддвъжка, захранване, консумативи. А машина да поддържа мажина, и да изработва чрез други машини части за ремонта им, както и да се саморазвива интелекта на машините, поне още 100-150 години ще е в сферата на научната фантастика.И най-съвременните машини без човека , са куп желязо.Вярно, може да са куп скраб, или куп бомби, но си трябва човешка ръка и воля за всичко, свързано с тях, от рудата, до покритието боя.

4

Анонимен

преди 6 години

Абе какви роботи ви се привиждат бе, говорите ми приказки от бъдещето. Това, че някакви платени "учени" пак фантазират, какво общо има с моето щастие ?

3

Искам робот

преди 6 години

Много сте зле ! Аз съм супер нещастен защото винаги съм искал робот, а нямам !!!!Само липсата му ме депресира :|

2

Анонимен

преди 6 години

То от нерви маи по добре да станеш робот само програма и за нищо се не ядосваш.Днес яд утре яд нема такава държава да живее простолюдието

1

zeus

преди 6 години

Робота никога няма да замени човека!Древна канибалска мъдрост