8

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм ходила в Италия и др. страни от др. континенти, точно във Венеция до моста "Риалто", си купувах кафе за 0,90 Евро. По кафенетата е 8Евро, и аз понеже съм скръндза и си купих от автомат. И точно във Венеция където има хора от цял свят, туристи, там освен скъпи магазини, има много улични търговци със сергии, не да говори глупости кмета. На Дубай, Турция и Египет също!!!

7

Ивчо

преди 6 години

хайде бе нямало, а тез италианци за къде произвеждат тез машини с хиляди, вендинг автомати. И Плевен да не е Париж Лондон. Аз пък ще ти кажа чв в Рим Милано и Венеция пък има. А ти кога обриса целия Лондон Париж и т.н че збаеш къде какви машини има. Като си толкова от крехнат знаеш ли и в Пкевен къде са тез машини, ще ти кажа не са на средата на центъра до финтана а са до банки театъра читалището, болници и др учережденуя. Стига празни филисофии.

6

Анонимен

преди 6 години

Няма кафе машини на тротоара в Лондон, Виена, Париж, сигурно и в други градове. Браво на кмета на Плевен.

5

:):)

преди 6 години

няма и да видиш, но имат апарат за връзка с НАП.

4

Анонимен

преди 6 години

Не съм виждал кафе автомат да издава касова бележка

3

до2

преди 6 години

друже тя корупцията в Бг е обвита с правила, като не си в час не пиши общи приказки. Не ти ли чатка че така никой не изтрещява едни машини на сред улицата....живей си в розовия свят

2

Правила!

преди 6 години

До ех кметеМоже да не са проблема на Плевен. Проблемът е, че всеки си прави каквото си иска, без да спазва елементарни правила.

1

ех кмете

преди 6 години

точно десет кафе мсшини ли са проблема на Плевен, или ти ревнаха кафенетата , които доите с тротоарни такси че не им върви оборота.