24

Стамен

преди 6 години

Узаконяване на пед.....стията е по лошо от узаконяване на марихуаната.Да гледат децата ти по пътя някои как пушат трева е по добре от колкото да гледат мъже хванати за ръце и т.н.Съжалявам но второто не мога да го приема.

23

Феликс

преди 6 години

Да си пушат, само да не карат кола под въздействието на трева - това е гарантирана катастрофа, много по зле от алкохола.

22

Анонимен

преди 6 години

В България хората се бунтуват заради ракията. В САЩ се бунтуват заради марихуаната. Но мотивацията е една и съща.

21

ОсвобождениYEAH

преди 6 години

До МaйМyнaтa:Не мога да отговоря за някой друг, но мога да отговоря хипотетично на всяко от питанията ти.- Да, ако приложиш малко креативност, можеш да не плащаш такси в юрисдикция, в която не обичаш да плащаш такси, и дори да дойдат такс копои можеш не само да ги отблъснеш с лекота и успех, но дори и да контраатакуваш, тъй щото нека си седят на гъзеца !- Да, може да употребиш въпросната креативност и интелект и да имаш добри финансови потоци.- От тъпоумието е трудно, понеже не всеки може.

20

123

преди 6 години

За едните тревичка, за други Бояришник, за трети друго... И т.н.Трябва да се отсее семето от плявата все пак. Няма място за всички на тази земя.

19

ШикагоЗавинаги

преди 6 години

Слаба ракия сте в БГ...дори една тревичка да запалите нямате право... Бойко ви го е отнелКрепостни cеляни общо взето

18

Анализирай това

преди 6 години

Руснаците спрели пиенето, американците узаконили дрогата...

17

Анонимен

преди 6 години

Да наречеш "наркомани" хората, които пушат марихуана е пълен български д.билизъм. Не случайно си избираме и д.били да ни управляват. Всичко свястно се изнесе.

16

Анонимен

преди 6 години

ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЗА ТРЪМП СА ГЛАСУВАЛИ ПРЕДИМНО НЕНОРМАЛНИЦИ И ИНТЕРЕСЧИЙ!

15

Щирлиц

преди 6 години

А от новия пол има ли сред избирателите,множат ли се?

14

Анонимен

преди 6 години

Още малко и наркоманите са му избирателите . Смучете от пръстите на краката си . Тръм изпълнява това, за което са гласували хората за него .А наркоманите и обратните скачаха и се деряха след изборите ,както се деряха нашите абд.али против Ореха и комунистите . Затова сега ни води за носа Червеното котило ГЕРБ и Бабуйна от Банкя с Партиината книжка в задния джоб.

13

Анонимен

преди 6 години

Спокойноо! ГЕРБ мисли за вас . Днес ще узакони -трети пол ,еднополовите бракове ,след време наркотиците .

12

Хм

преди 6 години

Тука обаче Тръмп сбърка!То е все едно Путин да посегне на водката.Колкото руснаците са пияни-толкова американците са зависими.Най-вероятно тая работа няма да стане!Нито на Путин му трябва трезва нация,нито на Тръмп-чиста(от наркотици).

11

до Абе

преди 6 години

Посей си растения, само се надявай да не те издаде някой или да те хванат. Живеем в България, с разбирания отреди 40 години.

10

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП РАЗЧЕКНА НАРКОМАФИЯТА! БРАВО!

9

Анонимен

преди 6 години

Най-добрата дрога - Американската!

8

Анонимен

преди 6 години

Ако легализират марихуаната и и съберат акциза няма нужда да правят войни.

7

Абе

преди 6 години

Аз не мога да си обясня този феномен със тревата.1. Как може едно растение да е нелегално? Ами че това си естествена природна билка със доказани лечебни свойства. Да не говорим за практическите приложения във индустрията.2. Защо по дяволите хората продължават да купуват? За бога, братя, НЕ КУПУВАЙТЕ! :))По този начин храните мафията и създавате все повече работа на полицията.РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТОВА Е РАСТЕНИЕ! То РАСТЕ! :) Просто посейте няколко семки и ще имате килограми безплатна трева!

6

Анонимен

преди 6 години

Как да не го освобождава .Пуши си една и е щастлив.Направо безсмъртен,Ако цапне две е на луната,на третата е в рая.То ако за него е свобода да пуши.

5

Анонимен

преди 6 години

Спокойно да се друсат американците,роботите ще работят за тях.