13

Анонимен

преди 6 години

Седнало е Джоре дос, седнало е Джоре.Шарен чорап плете дос, шарен чорап плете.Ти лудо, Джоре дос, ти си лудо Джоре.

12

пфф

преди 6 години

още ли има инфантили които вярват в страната на неограничениет възможности и дадоха мило и драго включително предадоха отечество за да отидат да чистят в Макдоналдс със ***...Искам си комунизма обратно !!! Искам си златните години на просперитет на България!!! не ви ща криворазбраната демокрацияяя не ви ща кредитите и плиткоумните приказки за амбиции и кариерни развития в ограбена държава без индустрия не ви ща мутрите не ви ща частните бизнеси и банки искам си комунизма и новата лада щастие

11

ААмерикаа

преди 6 години

Америка!!!- страна на неограничените възможностии!!! :)))

10

Анонимен

преди 6 години

цяла Америка има синдром на Даун, с изключение на евреите, които я управляват

9

американофил

преди 6 години

Това е поредното доказателство,че във великата Америка,където господства свободният дух дори един младеж със синдром на Даун може да преуспее.И обратното- при човеконенавистния комунизъм и гений като Айнщайн да си, не си ли съгласен с примитивните ***-нямаш никакъв шанс! Бог да пази САЩ- водачът на демократичното и умно човечество към свобода,демокрация и просперитет!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Даунич, шефа на чорапите.

7

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

И аз успях и имам IT бизнес който работи със световни компании в сектора за информационни технологии от Тайван,Южна Корея,Англия,Сащ,Норвегия....И продължавам напред и непрекъснато ме канят на ИТ конференции по разни изложения и мероприятия като БАИТ ЕКСПО,Инф.Център в Женева...и така нататък докато във същото време нашия сиднейАвсралия седи в кашона под моста Харбър Бридж гледайки замислено и замечтано минаващите яхти и иска да бъде като богаташите да се вози на яхта със мадами и с вино в ръка

6

До 6

преди 6 години

Ти не си виновен,просто природата се е подиграла с теб.Горкото!!!

5

До 2 и 4

преди 6 години

Вие може да нямате ,,Синдром на Даун" но реакцията ви е като че ли имате .И то в напреднала форма-80%. Защо чуждият успех ви дразни и вади на показ примитивният ви мозък?Такива като вас така и ще си увехнат в хленчене и злобеене.Жални неудачници.

4

Готин

преди 6 години

Браво Джони , ти си пич !!!!

3

ДС

преди 6 години

Добре че се е родил в САЩ. Ако беше в България майка му жална. Браво на момчето.

2

ИСТИНАТА

преди 6 години

Хахаха, Суджуците цъкат минуси на номер 1 понеже им е казал истината и ги е жегнало в подлите гнусни душици!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Браво на момчето! Щастливец е ,че се е родил в САЩ! Тук институциите отдавна кяха да са го забравили камо ли да го подкрепят в бизнесначинание!