91

Православен Християн

преди 6 години

Слава на Бог за всичко Амин.Слава Богу,че има хора с добри и съдтрадателни сърца.Бог ни е заповядал,когато някой страда и ние да сградаме с него,а когато се радва и ние да се радваме с нега т.е.да сме съпричастни.Също така е казал в едно от блаженствата-БЛАЖЕНИ МИЛОСТИВИТЕ ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ БЪДОТ ПОМИЛВАНИ.Слава та БОГ за всичко Амин

90

До 98

преди 6 години

Въобще не ме интересува какво мислиш за моя пост-това е мое мнение и аз не те ангажирам с него,аз изказвам позиция,защото като коректен данъкоплатец не желая моите данъци да се раздават на такива неосъзнати създания.Ако разумно вземаха решения и мислеха,(вземам си последната дума,защото мисленето е процес,който не всеки владее),държавата ни нямаше да е на този хал.Тази неосъзната жена има ли малка представа как ще издържа децата си и изобщо цял живот ли смята да хленчи за помощи.Възмущавам се!!!

89

Анонимен

преди 6 години

За състоянието на семейството и причините за него може да се говори много, за мозъчния капацитет на автора на коментар 96, естеса на прическите, лайфстайл трегера, по-добре нищо!

88

Анонимен

преди 6 години

Нямам думи.Създават деца и след това търсят помощ.Само и бащата да не се върне при тях сега.Аз съм с едно дете и когато се разболя мъжът ми и то много сериозно отказваха му всички органи,тогава и аз се разболях оперираха ме от бъбрек него се наложи да го настаним в хоспис за да може аз да се възстановя а детето ми го гледаше жена тогава детето ми беше на 6 годинки.И за да мога да платя хоспис и детегледачка теглих бързи кредити които още изплащам,но аз нямах избор.

87

Анонимен

преди 6 години

Виж й децата-да умрат от срам,постригани са като магарета,такива прически се правеха през 70те.Ако ще ражда деца да се срамуват от това как изглеждат и да ги избива на комплекс,по добре да не го прави.За какво са на тази държава хора втора ръка,изглеждащи като ***,само защото родителите са още по големи *** да ги създадат?

86

До77

преди 6 години

До 123Ама като го е правил,нямал главоболие.Стига бе!Той ще знае,че е болен от рак и най-безотговорно ще прави дете след дете.После *** обясняай,че силно главоболие имал.Като си болен,изобщо не ти до нагон.*** си разправяй приказките на някой друг!Не съжалявай такива безмозъчни плазмодии.

85

До Lan (или Lin?)

преди 6 години

Както ти се бориш ли?Ако си тази, която познавам и която ползва същото умалително име, тогава само ще те попитам, наистина ли не виждаш колко по-долу стоите и ти, и сестра ти в сравнение с колегите си? По какъв начин ви натресоха и двете да работите на едно и също, престижно място, след като дипломките ви от провинциалните ВУЗ-ове са без покритие, а манталитетът ви е като на продавачки от Женския пазар?Но за всичко имате мнение и вярвате, че протекцията, която ви крепи, ще е вечна!

84

До 89

преди 6 години

Съжалявам за загубата ти.Но почти във всяко българско семейство е имало такава загуба. Имаше и в моето семейство.Но не проумявам как може да оправдаваш безотговорни хора само с аргумента, че единият от тях се е разболял? Близко до ума е, че като осъзнае заплахата, тегнеща над него, човек мисли как да помогне на децата,които вече е създал, а не прави още едно дете, което да хранят данъкоплатците.Онова, което онкоболните получават безплатно, пак е от нашите данъци.Дано мъжът оздравее и поумнее

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Е, браво!Пожелаваш на работещи, отговорни и трезвомислещи хора да паднат по-долу от тази на снимката! Ами тогава кой ще й дава по 200 лв месечно, а след раждането на четвъртото - и повече!Кълнеш, защото някои тук призовават да има чувство за отговорност, да не се поощрява социалното изнудвачество и да се превъзпитават чрез труд безотговорните! Не само да се превъзпитават, но и сами да изхранват създадените от тях деца!Всичко това ти не го одобряваш. Браво!

82

баси форума

преди 6 години

Боже,пази България!

81

Анонимен

преди 6 години

До LanМного добре си го написал , това е самата истина.

80

Пенка

преди 6 години

Вместо да се радвате че все още доброто и добрите хора съществуват ....????Жал ми е за вас !!!

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 81Имаме сърце и то се къса, като гледаме млади, интелигентни хора, които поради липса на финансови средства отлагат създаването на деца и семейство или са си позволи този лукс, но с цената на много тормоз, лишения и търпене на свекърви-пр*ос*тачки, истерични тъщи, етърви-интригантки и други подобни. Озлоблението се ражда при сравняването на тяхната трагедия и самодоволните физиономии на жените като тази на снимката!

78

До Извън и До 123

преди 6 години

Именно там е проблемът. И последното дете е от него. Той разбира какви средства са му необходими, за да се лекува. Знае, че не може да храни децата, които е направил. Но създава още едно! Това няма ли отношение към финансовата култура?Защото ние предполагаме, че може би той е работил, докато е бил здрав. Би трябвало да знае за колко време и с какви усилия е изкарвал тези 200 лв, които сега взима жена му и за които други хора работят - хора, които могат да си позволят да имат само 1 или 2 деца!

77

Анонимен

преди 6 години

Абе хора вие нямате ли сърца от къде е тази злоба от вас много сте безсърдечни пожелавам ви и вие да сте на нейното място да гладувате и да живеете в мизерия тогава ще разберете какво и е на нея не ви ли е срам да пишете такива глупости .

76

Някои са решили

преди 6 години

да помогнат, няма лошо.Но това няма да промени нещата.Тази жена трябва да бъде ПРИНУДЕНА да започне да работи, та най-после да проумее какви усилия са нужни, за да може един човек без образование да изработи пари, достатъчни за да купи храна, достатъчна за четири деца за един ден.Само това ще промени мисленето й. Защото тя не се сеща, че въпросните 200 лв, които получава ежемесечно, са ПОДАРЕНИ и някой друг е РАБОТИЛ за тях! Не разбира, че никой не й дължи нищо. Не осъзнава, че е изнудвачка.

75

До извън

преди 6 години

Имаш ли бегла представа, колко струва лечението от рак? Помисли и после говори за финансова култура

74

ИЗВЪН

преди 6 години

Това не се нарича : трагедия, а липса на финансова култура! Но за да им е пълна драмата са добавили и още нещо, хората го наричат : "семейно планиране". Отглеждаш (даваш живот), на толкова деца, за колкото можеш да се погрижиш адекватно.Моята съпруга работи и е с доста прилична заплата, моята също е такава. Но имаме две деца.. не,че не можем още десет да си направим. П. С. Това съвсем не е първият овдовял родител и проблема не е в липсващият родител.Проблема им е в главите на подобни личности

73

123

преди 6 години

Някой, все пак трябва да поясни, че мъжът я напуска преди 2 месеца.Отива да живее при сестра си, т.к. има ужасно главоболие от болестта. Четвъртото дете е също от него. Тук хората си коментират, без да знаят цялата история.

72

Lan

преди 6 години

Относно гордите родители на едно дете - да знаете, не е добре и за него и за вас! Няма нищо по-вредно за едно дете да расте като пъпа на света, презадоволено отвсякъде и изведнъж да се сблъска с реалния живот. А тези деца са се сблъсквали с трудности от малки, ще се научат да се борят и дано да имат силите да се преборят! Имат всички шансове да станат достойни хора, защото не таблета и телефона правят човека.