11

Анонимен

преди 6 години

Който разбира от тенис знае, че Сампрас е най-великият

10

Анонимен

преди 6 години

Много се радвам на завръщането на Новак. Харесвам играта му и освен това е страхотен като човек.Без него беше скука. Давай Ноле!Ти си велик!Това е твоят турнир.

9

Анонимен

преди 6 години

Лоша вест за случайно изкатерилия се до номер 3 в световния връх!Джокович и Вавринка отново на линия и газят здраво!

8

до 7

преди 6 години

Ти си завършен хейтър непонасящ чуждо мнение ,в Бг такива с лопата да ги ринеш .Аз съм един на милион ,но ти и това не знаеш щото си никаквец -хейтър мразещ чуждо мнение .

7

До Д 2

преди 6 години

Гришо е велик и това го казват големите. И цял свят го знае.Ако на 26-27 години си изработил с нечовешки усилия 15 милиона,без да крадеш а с труд ,си не велик а супервелик.Който е хващал ракета знае че няма по-труден спорт.За това да си в челната кохорта е ужасно трудно.А такива като теб с лопата да ги ринеш.Какво си ти бе мишок вмирисан?Блъскай,,чирака" в нужника и завиждай.И запомни-Бедноста е най-заслуженото наказание за г.л.у.поста.Казал го е мъдрец.

6

д 2

преди 6 години

Не се карайте ,Гришо никога не е и няма да е велик .

5

До 4 и 2

преди 6 години

Така говореха такива като теб след края на кариерата на,Лейвър,Конърс,Борг,Макенроу,Лендъл,,Сампрас ,Агаси.Е дойдоха нови ,,мишоци" и тениса не загина.Сега като си отидат тези никой не знае какви нови звезди ще дойдат.Не мери от твоята камбанария младо.След 20 години някой който сега се ражда ще величае бъдещите и ще неглижира настоящите.Тениса не е от 10 години и ,,най велик" е преходно понятие.За вас всички съвременни големи звезди са най велики за всички времена.Нормално,малки сте не сте виде

4

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е, че Джокович и Вавринка се върнаха. Сега остава да докажат, че все още са на нивото на сегашните най-силни в тениса - Надал, Федерер, Гришо, Тийм, Чилич, А.Зверев, ...

3

Анонимен

преди 6 години

Без Джокович,Мъри,Вавринка тениса заприличва на рапсодия на мишоците. Е,танца на мишките май приключи.

2

Д

преди 6 години

Добри новини за тениса,големите се завръщат за да спрат танца на мишките ***,ГоФен и останалите.

1

Анонимен

преди 6 години

Давай Жокер ,никой не може да те спре