11

Анонимен

преди 6 години

Който е хвърлил отровата, бял свят да не види!Нещастници!

10

Психодиспансер

преди 6 години

Чета коментарите и виждам , защо няма да мръднем и йота напред. Гьонсурътлък и липса на съпричастие към страданието. Човека е сляп и това са очите му към света ! Малко респект към страданието няма да ви е излишна, а не да еякулирате върху всяка публикация и да си натискате ''харесвам'' !

9

боклуци

преди 6 години

Да пръскаш отрови по улиците, трябва да си пълен психопат, едно жалко, нещастно същественце, което мрази животните, мрази света, мрази и себе си най-вече!!! Такива хора са толкова малки душици, залужаващи да бъдят хванати и натъпкани с върпосната отрова. Да стоиш и да ги гледаш как се мъчат!

8

the Ghost

преди 6 години

Жалко за кучето. Но още по-жалко е че хората ще отминат новината с тананикайки си рефрена "Но всичко точно"Няма такъв народ !

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДоста е извратено но повече фондации за защита на животните са платени агитки!Едно куче за водач се обучава няколко години с много пари и много любов! Мишките също душа носят за какво ги тровят?

6

Анонимен

преди 6 години

Всички кучкари на протест. Къде са тези от фондация "Четири лапи!" Явно нищо не е по- важно от улично превъзходно куче. Ако искате можете да го накарате да легне между вас.

5

Да

преди 6 години

Не само София..... цялата ни страна страда от хроничен инфантилизъм.....

4

427

преди 6 години

Нали *** си е балканец разрешава проблемите кардинално. Не знам обаче защо кучето е изцяло нещо от земята- не би следвало да се изкушава от подхвърлени мръвки

3

факт

преди 6 години

София се напълни с всякакви *** от провинцията,който имат големи претенции и изкривени физиономии но на практика са прости прости селяни.

2

тнт

преди 6 години

Това е предумишлено убийство! До стената!

1

Ах,

преди 6 години

недей!