24

Анонимен

преди 6 години

Само на две три ми те пияъ и карат жипове постоянно

23

шматка

преди 6 години

Като няма кой да го замести нека да ни избие.Баси логиката.Навремето един такъв "списиалис"щеше да ме умори.Една седмица ми дава аспирин и витамини.Добре че отидох в болница (платен преглед)да ми открият пневмонията.

22

Анонимен

преди 6 години

Ха,че то в казармата стрелбите с танковете не започваха преди офицерите и старшините да закусят с водка.А зимата в полевиятСофия парк,обслужването на машините просто не можешее да се извършва ако не се пие.-15 с вятър,а работата е от тъмно до тъмно.Не пийнеш ли,си чао....

21

Професор

преди 6 години

Без пиене не може да се работи. Аз преди да пиша всяка вечер обръщам една бутилка водка с буркан кисели краставички и два кренвирша. Иначе просто ми треперят ръцете.

20

Анонимен

преди 6 години

Понякога и полицията ,да отчитат дейност,се държат крайно противно и провокативно.

19

Един българин

преди 6 години

До: номер 4Когато карам кола винаги съм спокоен и хладнокръвен като Сфинкс!И не, никога не пия алкохол когато карам!В смисъл пия по принцип, но карам едва когато напълно ми изветрее и последната капка от кръвта о съзнанието!Като карам съм винаги трезвен като кисела краставичка!

18

Анонимен

преди 6 години

Но, честно казано, трудно намираме хора, които да искат да работят...Ти да видиш!!!Ми - за толкоз пари, толкоз работа!Лекарите в някои африкански държави получават по-големи заплати от нашите.Страни, които Доналд Тръмп нарече... нали знаете как?А нашата каква е тогава?

17

Анонимен

преди 6 години

Личните лекари са ненужни !!! Нищо не помагат,нищо не лекуват,освен настинки .Стават само да ви дадът направление или болнични.

16

RE: АЗ

преди 6 години

Ели,Може би сте прав/а, след като сте индикирал/а подобно поведение, защо не сте подал/а устен сигнал, (за да не фигурира в биографията на д-р Асенов) до управителя на въпросното ДКЦ? Не ми харесват слова като "фиркан и неадекватен". Не знаете каква е трагедията на този човек, лична, професионална. Била Ви е предоставена възможност, да предотвратите неприятен инцидент, и да помогнете дипломатично на непознат човек.Не сме застраховани от негативни обрати в битието си, тогава са важни Човеците!

15

Анонимен

преди 6 години

Не оправдавам доктора но и не го обвинявам. При този наш "хубав" живот, кой знае какъв му е живота. Лекари не останаха вече. Тези които знаят език, избягаха. Тук останаха застарелите и те намаляват. С голяма лекота се нахвърлят върху него, но нека не се съди без да се знаят причините. И ако го изгонят, ще намерат ли заместник?

14

Анонимен

преди 6 години

Познавах един прокурор,който не можеше да се приспособява трезвен с жестоката действителност наоколо.Може би и с лекаря е така.

13

Хахахаха

преди 6 години

Крадците и наркоразпространителите с инициали, а докторите с имената! Даже като си видят инициалите и се разстройват и реват неутешимо.

12

Анонимен

преди 6 години

7-8 дози твърд алкохол са достатъчни да осигурят дневната доза калории на всеки човек! Но това ще удари по бизнеса на ХВП и затова алкохола е нападнат.Не е вреден, просто хората не го броят за калории и се претоварват И със друга храна, която е вредна!

11

Анонимен

преди 6 години

Пиян римлянин може,пиян доктор не.Ако се държат лошо ги давайте на доктора

10

JJIvanov geolog

преди 6 години

както предупредих WHO след изригването на оня вулкан в Исландия блокирал въздушни превози трябва рязко да се увеличат запасите на всяка страна с лечебни високо градусови напитки..и абсорбиращи храни . Липсата на такива напитки и хрАНИ е причина за ГОЛОДОМОРА в Украйна и смърта на много в лагерите на" Третия райх".Има милиони обсебени от извънземни чрез вулканогенни зародиши.опасни са даже от снимки от миналото..

9

Аз

преди 6 години

Ние живеем в този район и ни се е налагало да ходим с децата при този лекар, когато е дежурен. Той винаги е фиркан и неадекватен. Въобще не става дума за рецидив !!!

8

JJivanov krotko

преди 6 години

Заради нов а акция на мед мафията целяща поразяване на милиони със спец порази маскирани като уж "ваксини"за грип Може да се ползват качествени напитки вкл истинско българско уиски,коняк ,грозданка и сливовица приготвени в медни съдове без добавка на хлор токсични води от водопровода.След облъчване със СПИН Grip активен скенер инсталиран в терористична камера пред хотел се наложи лечение срочно с българско уиски..две по 0.5 за три дни достатъчни..

7

Анонимен

преди 6 години

Щом е отишъл на работа, значи не е пиян!

6

обезопасете болници

преди 6 години

Не са добре лекарите..Скоро по молба проучвахме поликлиника .Ужас и безумие. Терористи инсталирали високо радиоактивни живачни скенери вместо безвредни осветителни тела..Десет минути проучвахме после месец не можем да се излекуваме.

5

Анонимен

преди 6 години

Това не е новина в долината на вечно полупияните балкански диваци!