49

Анонимен

преди 6 години

Рано е още за протест. 2 год. е малко време за нашата съдебна система.

48

киссдет

преди 6 години

При настъпило произшествие :-дори със скорост 2 км е не съобразена скорост поне затова могат да го съдят

47

киссдет

преди 6 години

анонимен ...Не са ли те учили как се заобикаля спрял автобус? Не се обиждам в случая селянина си ти!

46

Божеееее

преди 6 години

вече 4/ЧЕТИРИ/години чакам един пиян убиец с джип,безспорно доказан с всевъзможни експертизи,свидетели и каквото се сетите да получи присъда.Делото се разхожда по два пъти по различни съдилища...и НИЩО.Какво да кажа за "институцията" български съд,която позволява чрез "закона"някой да се подиграва така безочливо?!?

45

Анонимен

преди 6 години

Изглежда че детето наистина се е ударило в задницата на джипа при пресичане зад автобуса. На всеки водач може да се случи щото няма видимост а детето изскача зад автобуса. Като ги знам днешните деца нищо чудно да е пресякло без да се огледа че идва автомобил. Така ги научиха селянчетата като им втълпиха в главите на простолюдието да не се оглеждат. И понеже разбраха че така нестава на някои пешеходни пътеки селянчетата са написали. Погледни на ляво. Късно е да гледат на ляво.

44

Гадни хора

преди 6 години

Гадни Твари Пъплят из тази Земя... наречена България... грозни нагли гнусни Потни а за Простотията и дума да не казвам

43

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Преди старта на процеса на 23 юни м.г. Николов се оттегли от кметския пост. Той бе номинация на ГЕРБ." Нали не си помислихте, че престъпника може да е от друга партия. Не че в другите партии няма престъпници, но тези от ГЕРБ биха всички рекорди по кражби, наглост, безпардонност, двуличие и т. н. Както казваме ние от северозапада пусти пустиняци.

42

Анонимен

преди 6 години

Демократични закони .

41

Анонимен

преди 6 години

Детето е "пометено от задницата на джип" със скорост около 20 км/ч. Май със склонен да вярвам че детето е блъснало джипа а не обратното...Хахахахах.Някой помага на майката да търси политическо омерзяване на случая.

40

Анонимен

преди 6 години

Аз не бих разчитал на каквато и да е съдебна система у нас, нещата щяха да се развият по друг начин за въпросния човек. Опитвам се да кажа, че съдът нямаше да е този Българският ... - предполагам се подразбира.

39

ИНСПЕКТОР

преди 6 години

ЕКСПЕРТИТЕ ПРИ СКОРОСТ 1520 КМ.ЧАС КОЛАТА ВСЕ ЕДНО Е СПРЯЛА !!!!ТОГАВА КАК ПОМЕТЕ ДЕТЕТО ПИТАМ ???

38

пена метачката

преди 6 години

под цензурираното съм написал "гарбидж", ама както си е на нашенски :)

37

Берлин

преди 6 години

Във феодалните държави е така.

36

Анонимен

преди 6 години

Простотия... Депутатка ще направи каквото и е по силите??? Вижте как е в цивилизованият свят, удариш ли човек си кола си в банделата и си чакаш делото там-автоматичо виновен. Да го отлагат колкото си искат тогава.

35

Анонимен

преди 6 години

Майката не е ли чувала за Страсбург ?

34

Иво

преди 6 години

Кръв с кръв се плаща, този кмет защо още ходи на двата си крака?!

33

jighg6t

преди 6 години

Добре дошли в *** ***

32

анонимен

преди 6 години

спонсорите на герб ето за това сте гласували

31

ГЕРБаджийски убийц

преди 6 години

КОЙ ГЕРбаджийски кмет не е престъпник, измамник, крадец, неграмотен *** и убиец? КОЙ? А тази нещастница, майката на пострадалото дете, въобще да не се надява на правосъдие! Тя луда ли, за какво "правосъдие" може да става дума в държавата на тримата дебелаци - банкянския, пълдинския и хотелберлинския? "Надежда всяка оставете"!

30

Анонимен

преди 6 години

Джипа на кого е,кой му е дал джипа на кмета като не си е познавал района,ако е служебен джипа трябвало шофьор да му бъде назначен с категория за професионален водач и джипа да е пуснат в движение с пътен лист и контролен технически преглед на лист,че е годен за движение за този ден и въобще на всяко излизане от гаража на кметската управа по назначение,нали за това е предназначен и е свързано с начисление на расходи по издръжката на дейноста,иначе си е самоинициятива да се разкарва возило в града