7

Анонимен

преди 6 години

Вярвате в измислици и Глупости! Не ви дават нищо, само ограбване !

6

до 2

преди 6 години

Българинът не разбира, че акъла струва нещо и се отплаща. Никога няма да разбере. Всичко, което си струва трябва да може да се пипне.

5

до 1

преди 6 години

Значи сме лоши капиталисти, които грабят добрите хора... ))))) Недей!

4

Сандо

преди 6 години

Аз съм стрелец .... да не барате за стрелата с вашите глупави статии

3

Pocaloca

преди 6 години

До Има неверниТвърденияАбсолютно! Водолеите обаче не са съгласни с теб по простата причина,че не могат да се видят отстрани.

2

tswbg

преди 6 години

явно си попаднал на някой много частен случай. водолеите са хората в сянка - мразят да се показват, но като цяло работят в полза на общото благо. е понякога се налага с шутове да се подкара стадото в нужната посока, но обикновено това го правят хората зад които стоят водолеите. според славянския хороскоп водолеите са врани - хора от които винаги е добре да поискаш съвет.

1

Има неверниТвърдения

преди 6 години

Водолеят не е хуманен. Той се грижи на него да му е добре и не го интересува какво ще коства това на околните. Наистина желае да преживява нови неща, но за чужда сметка.Иска да награби колкото е възможно повече блага, но без да се труди. Затова е избрал начин - да присвои колкото е възможно повече от онова, което е собственост на хората, с които е успял да се сближи. За целта лъже, ***, дори е готов да ограби. Завижда много и счита, че ако си по-добре от него, това го обижда и ощетява.