5

безкористни

преди 6 години

като някои от вас всеки си среща антипода помощ не от хора а от Бог

4

Анонимен

преди 6 години

Ами, не става въпрос за някой, който наистина има нужда от помощ. Една такава ми проглуши главата с това колко страда, че великият и бивш скъсал с нея преди 10 години, всички други хора били толкова несъвършени. Не можеше да бъде критикувана за нищо, когато нещо не и пасваше, играеше наранена и заплашваше, че ще си отиде. Правеше се на много мила и оплиташе хората, после предаваше всички по най-гадния начин. Предполагам, че имаше някаква социопатия.

3

1

преди 6 години

Знакът е един, че говори. Всичко е манипулация, скрита, явна, контраинтуитивна, всякаква. Когато жената говори тя винаги пита огледалцето дали тя е най-хубавата. Вие сте огледалцето, всичко което казва жената е това, независимо какво казва.

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен1Определено Михаела не читава приятелка ама за близост без ангажименти си става!

1

Проповед

преди 6 години

МНого е важно ако някой има нужда от Вас да разберете ,че ви "манипулира" и даже е по-добре да посъветвате всички негови близки да го отрежат така ,че сам да получи суицидни симптоми! Или:От милост всеки се нуждае, от любов непроменима, от небесна благодат. Oт прошка всеки се нуждае от добрината на Спасител - Надежда за света.