51

Анонимен

преди 6 години

До Някой си 50Ако съветския социализъм беше нещо хубаво, защо бяхме заградени с телени огради като в концлагер? Защо нямахме свобода да говорим, да пишем, да пеем?Доколкото си спомням, комунистите сами се отказаха от безсмислената си идеология и преминаха към капитализъм. Най-яркия пример за това е самия вожд-милиардер Владимир Путин. Безброй са комунистите от соц-лагера ( защо ли го наричаха ЛАГЕР?), които станаха капиталисти (изедници).

50

Някой си

преди 6 години

До Авторът на учебникаКомунизъм никъде не е имало, нито в Китай, нито в СССР, никъде! Имаше социализъм, имаше републики на народите, в които всички честни трудови хора живееха добре, а престъпниците бяха репресирани. Нямаше бедни и богати, нямаше престъпления и терор, нямаше убийства и грабежи както днес. Българският народ, както съветският и в останалите соц. страни строяха своята държава, своето бъдеще и на децата им. Бъдещето, което им бе отнето от днешната престъпна колониална ***.

49

До 47

преди 6 години

Авторе на учебника,в Китай е още комунизъм,но това е най-бързо растящата икономика в света.Какво ще кажеш по въпроса?

48

Анонимен

преди 6 години

А нещо за мутренските години,за ВИС,за СИК няма ли?

47

Авторът на учебника

преди 6 години

Стига сте екзалтирали. Урокът за комунизма ще е само един от целия учебник и от няколко странички с илюстрации на паметници на Ленин, Маркс и Мао. Няма да пише за България, а за комунизма като цяло в СССР, Китай и т.н. В България комунизъм нямаше.

46

Другари комунисти

преди 6 години

замълчете!Имат думата Господата Капиталисти!

45

Щирлиц

преди 6 години

Да уточним за кой вариант на романа "Тютюн"става дума-истинския или комунистическия със добавените глупости за партизаните терористи?Ех,другари,край няма антибългаризма ви.

44

Анонимен

преди 6 години

Комунистите, признайте си, че обичате да лъжете, така ви учат в семеството от малки, че моралът е буржоазен предразсъдък, честността е слабост на балъците, а вие сте хитреците

43

Анонимен

преди 6 години

За да докарате комунизма сте развалили една хубава държава

42

Анонимен

преди 6 години

А ЗА КОМУНИСТА БОРИСОВ, ЗА СИК, ВИС И МУЛТИГРУП.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Като гледам тъдява ,земята си е туканка .

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен А за убитите малолетни деца ,за *** глави, за изгорените къщи ,интернираните ,за това ,,както турчин не го е клал ,, за избитите хиляди и хиляди ,ще учат ли ? За обявената от България с ръкопляскания и песни война на САЩ и Виликобритания ще учат ли Ще учат ли за загиналите напразно 200 000 хиляди свидни български чеда загинали, да защитават германските интереси и политика в Първата европейска война ?

39

комунизмът си отива

преди 6 години

Ще сложат ли една табличка колко заводи, животни, засети площи, армия, самолети сме имали... а за космонавтите, АЕЦа, инфраструктурата ще пише ли?

38

Анонимен

преди 6 години

За открадната земя на хората ще учат ли, за изселените от домовете им. А за разликата в в значението на думата "селянин" преди и след 9-и ще учат ли?

37

ТHE Патриот

преди 6 години

За престъпленията на атлантическият режим кога???

36

Анонимен

преди 6 години

А напоследък турлю-гювеча на балканите се задълбочи!

35

ognyanz

преди 6 години

Рано е да се пише в учебниците за това. В обществото има разделение, и от коментарите се вижда. Коя истина ще прочетат учениците в учебниците - тази на бившите седесари (днес пишман реформатори) или тази на електората на БСП.

34

Анонимен

преди 6 години

А ще обясните ли на децата че КАПИТАЛИЗМА е по престъпен от РОБСТВОТО дори ? Ще им кажете ли че по време на робовладелческия строй за робите са се грижили да са здрави и са ги хранили за да им работят като роби А В КАПИТАЛИЗМА ТЕ ХВЪРЛЯТ НА КУЧЕТАТА И УМИРАШ ОТ БОЛЕСТИ И НЕДОХРАНВАНЕ !

33

House M.D.

преди 6 години

А за пасивния гей Марко и активния му любовник Пешо задгорския ще пишат ли? Модерно е, все па.

32

до 30

преди 6 години

Нещо бъркаш и вековете дори ! Но нали си неграмотно, наркоманизирано демократче, ти е простена простотията