27

Манафов

преди 6 години

И аз не подкрепям тормоза, ама как да го обясня на гейовете, когато искат нещо по- така?

26

анонимна

преди 6 години

до 20 - ще дойдат друг път, да сте чували, че Европа е проливала най-много кръв, и ще ги потърпи още малко, но да не се отклоняваме от темата - съгласна съм напълно с 22 и 26.

25

ЛИЛИ

преди 6 години

Я стига сте обвинявали само жените, макар че има и между тях виновни, но един на 60 и отгоре е много по-виновен от 20 год. момиче /може и момче/, и започва с изнудване цялата работа, а защо не се оплаквали по-рано - ами че кой изобщо смяташе жените за нещо прези 20 -30 години, единствено само подигравки щяха да отнесат, а вие с това мислене показвате какви балкански субекти сте........

24

Анонимен

преди 6 години

Тая история ми звучи като един виц. Решила една да става миска. Майка и я предупредила да не се занимва, че там нещата не са съвсем чисти, ама тя много искала, да я показват, да я снимат, да е известна, красива, хубава и т.н. Отишла, върнала се, победителка, майка и я посреща радостна. Миската хем се радва, хем плаче...***...що плачеш...нали спечели, нали това искаше. Тя прошепнала нещо на ухото на майка си..., а майка...ама и в дупето ли бе ***...?!?

23

Анонимен

преди 6 години

Е, тя искала да става звезда в Холивуд - тази икона на порядъчността и морала, тази светлина и пътеводител на съвременния човек към добруване, тази твърдина на изконните човешки устои и чистота на душата...Той...поканил я в хотелската си стая...Тя отишла...сигурно си мислела, че ще четат Шекспир и древните поети и ще философстват над смисъла на Вселената, живота и всичко останало...След 20 години се сетила да се оплаче, че "поезията" не и харесала...

22

АНОНИМНА

преди 6 години

ДО 22 СТРАХОТЕН КОМЕНТАР, ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ, МАКАР ЧЕ ИМА И К......., КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗУВАТ, НО ПО-ЧЕСТО РАЗНИ НЕРЕЗИ СА ТЕЗИ, КОИТО ЗАПОЧВАТ ПЪРВИ...., А КОМЕНТИРАЩИТЕ СЪВСЕМ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЯТ, АКО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЩЕРКИТЕ ИМ!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Какво флиртуване, бе? Ония ги е изнудвал да му пуснат, за да получат работа, и ги е заплашвал, че иначе и допълнително ще навреди на професията им. Това е корупция. Държал се е като професора с адреналинката, само че е бил далеч по-опасен, защото е имал много повече власт. Когато става въпрос за тукашната корупция, ревете с право, нали?

20

АНОНИМНА

преди 6 години

АЗ НЕ СЪМ ЛИЦЕМЕРНА - ИСКАМ ДА МЕ ПОТОРМОЗИ МАЛКО ДЖЕЙМС ФРАНКО.....ИЛИ КОЛИН ФАРЕЛ.....

19

Анонимен

преди 6 години

Нютон още го е открил...няма празно, на всичко си има обратно действие. Нека пищят като ощипани, да лицемерничат и да мачкат консервативния бял мъж...след 50-тина години, когато той изчезне и е заменен в Европа от разни с неясен пол, ориентация и морални ценности ще дойде часът на ония "добрички" дето обичат жените им да са като пингвини, да си стоят в къщи и да раждат по 10 деца и да нямат право да говорят, ако мъжът им не им разреши. Е, те тогава ще реват за "лошия" бял мъж, дето им намигнал.

18

Ira

преди 6 години

Някой се сеща как е чул нещо двусмислено преди 35 години. И започва публично да громи, заклеймява, осъжда и уволнява. Заклинания, брътвежи... И веднага глупавите жени на планетата правят фронт, направо другарско събрание и самокритика. Браво на Катрин, никога не е била част от стадото. Носи свободен картезиански дух.

17

Анонимен

преди 6 години

Браво на жената, най-накрая една умна актриса да им натрие носовете на лицемерните моралистки от Холивуд, които явно докато са градили кариера бая кревати са строшили. Европа си е Европа- цивилизация, интелект и финес!

16

Кирилица

преди 6 години

Ето отново медиите пак подвеждат и лъжат!Катрин не се извинява на "феминисткото Гестапо" и "фалшивите морални съдници", а казва,че не подкрепя самото физическо насилие.Ето думите и: -Филмовата знаменитост допълни, че подкрепя отвореното писмо, което подписа заедно с още 100 известни актриси, писателки, изследователки и журналистки. Те отхвърлят "пуританството"-и искат да защитят правото на мъжете да досаждат на жените, отбелязвайки, че настойчивото флиртуване не е престъпление.Медиите лъжат!

15

ruseborn

преди 6 години

Това е! Французойка!

14

Анонимен

преди 6 години

ИЗВИНЕТЕ МЕ, НЕ ПОДКРЕПЯМ БАБЕШКИЯ ТЕРОРИЗЪМ.

13

1

преди 6 години

Тъкмо се чудех кога ще се появи поредната новина за жертвите на белите мъже и ето !Сега очакваме новини за каймака на опресираните, първенците в олимпиадата за най - тормозени хора на планетата а именно пеерасти, лесбийки, геагри, марксисти, комунисти и т.н.

12

Алтерниращ веганист

преди 6 години

неолибералните вегани от днеса да не трият поста.

11

а

преди 6 години

Страшни лицемери. Тя не е казвала, че защитава насилници! Ама Опра президент, нали...

10

не на насилието

преди 6 години

срещу насилието 100000%

9

zlaten plan

преди 6 години

,,златният милиард,, потребители на #me too

8

game1

преди 6 години

до1: а, ти да видиш !! Някой да ме е чул (за златня милярд, другото гои, мои не знам)...виж и норбеков също за златния, щом той го е казал... значи не на 1000 ми на 10000% е истина...