78

Пешо

преди 6 години

Бойко затова върти опашка на Ердоган!

77

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКонкуренция, но с икономически, а не с политически механизми.

76

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от тия патоци. Руснаците да си ги наврът отзад.

75

Анонимен

преди 6 години

Железни гаранции Нет таваришч Лавров, конкуренция - эсть!

74

Анонимен

преди 6 години

До 80:Русофил както каже никога и се сещам за вечната дружба !

73

ах

преди 6 години

Да,тавариш.Ще има тръба за Европа,но този път цените на газта ще зависят и от нас и ЕС.А не като до сега да ни продавате газ на двойно по високи цени от другите държави,да не плащате данъци и да изсмуквате парите на българския народ.В Турция тези номера няма да минат,щото ще ви падат самолетите.

72

Анонимен

преди 6 години

ВутеЖелезни гаранции - Русия пак че реве че са я преметнале, ама нейсе - паре й требват !

71

Анонимен

преди 6 години

До 78Визите за Украйна паднаха и в Германия беше пълно с украинци по коледните празници.

70

Анонимен

преди 6 години

Добре че Русия все пак произвежда - пардон, не го произвежда, а има природен газ, иначе никой няма да се сети за нея.

69

Питам

преди 6 години

Няма ли свърши най после тази руска газ, че русофилите да се кротнат?

68

Анонимен

преди 6 години

нали знаете защо евросъщюза искаше да зьабрани кривите краставици? Защото Баесеф купи Монсанто... По същата причина и ние нямаме южен оток сега. Няма и да имаме. Защото си имаме Бойко и Сие... Гербер е *** дума от почти десетилетие.

67

Анонимен

преди 6 години

И полша да заобиколят за да е независима и тя. Те бяха едни от най - големите противници на Южен Поток заедно с геранците. дето сега строят северен поток 2. На германчетата и на тях им пожелавам да минат на американски втечнен. Да се конкурират с Китай. Ама тогава ще обявят употребата на природен газ за вредна за екологията...

66

Анонимен

преди 6 години

"Авторитетът на София в Москва"...Какъв авторитет може да има една държава, която показа не само че няма собствена независима политика, ами и не е способна да управлява собствените си луканкаджии? Държава на която и германци и турци и взеха всички шансове за индустриално и финансово развитие под предлиг, че ще постави Европа в енергийна зависимост от Русия, а после те вземат същите проекти? Патологични *** русофоби пишат тука. Присъди трябват. Смъртни. Защото заради тях умират хора...

65

Анонимен

преди 6 години

Заобикалянето на Украйна ще я прави още по-независима от Русия !

64

Боби

преди 6 години

До Анонимен 67над 60% от обема на целия износ да сме точни но 35% от приходите Рашките вече изнасят доста по-високо платени други неща а какви са те който иска да се порови в нета.

63

Боби

преди 6 години

До Анонимен 66Ти си толкова ОБРАЗОВАН че дори нещата в новината не можеш да прочетеш. РФ ще пусне една тръба до Турция - това ще захрани мегаполиса ИнстанбулВтора тръба към Европа ще се строи само с Гаранции от ЕС за да не стане както стана с БГ ПатокаА от къде ще мине втората тръба ... Птрез Турция, Гърция и т.н. и след това да дойде до нас или да мине през наша територия е отделен въпроспп Искаме ли да цуцаме транзитни и технически такси на един газопровод или не е въпроса?

62

Анонимен

преди 6 години

Валутните приходи на Русия главно се формират от износ на въгловодороди.Ако Европа спре да купува газ с .... Русия е свършено.

61

Анонимен

преди 6 години

ЕС трябва твърдо да каже НЕ на ужен поток. Има си тръба в момента която даже не е напълно пълна.Да си строят Турски поток НО само до Турция. Нито капка газ не трябва да купува Европа.Ха хааа....тогава турският поток няма как да се състои.

60

Анонимен

преди 6 години

Вуте:Патоко на Путин, дека че заожда покрай Парошенко че го плащаа и русофльете, ама нейсе.

59

Боби

преди 6 години

До RE: РусофобиЗа съжаление в България има Енергиен КАРТЕЛ - както за Петролните продукти така и тъй наречената КЕВР която я поставят в поза "партер"Докато това съществува няма да има евтин Ток и Бензин в България - надеждата ми е че Рано или Късно в ЕС ще създадата наистина единен и свободен Енергиен пазар без Хъката, Мъката и КЕВР, ДЕКЕВР и прочие измишльотини