17

Син Кестен

преди 6 години

Както казваше дядо ми: "Ако играят цедевистите и канибалите, ще бъда за канибалите."

16

Анонимен

преди 6 години

Що искате любо бре.

15

Анонимен

преди 6 години

Основният довод е,че на истинският мъж ,му трябват две яйца!ИКуствено създадени комунистически творения не важат вече!

14

Анонимен

преди 6 години

Основния довод на рогата е, че Пенев е подкрепен от ЦСКА /написано с малки букви/. КОМПЛЕКСАРИ-И-И-И-И!

13

Анонимен

преди 6 години

Хайде кажете сега че няма топла връзка Герена- Разград-ПерукаровНо левскарите да знаят че Домусага няма да им пусне нищо повече както им полягваше преди, отмина времето когато ЦСКА беше изхвърлен и разбит, а делиорманците водеха с 15 точки в шампионата, много недалновидна политика, ЦСКА и Левски трябва да се обединят и да размажат проектчето от Разград

12

Анонимен

преди 6 години

Това за ограничение на чужденците не знам как може да стане след като на Домуса му издават български паспорти за дни. Трябва да се измисли по някакъв начин.

11

Анонимен

преди 6 години

Гришата премахна всички такси в ЦСКА, а ако на даден треньор не му върви отбора в класирането може да се стигне до освобождаване. В лудогорец не знам как е положението, а ако в Левски още си карат с таксите значи ситуацията е много ама много зле.

10

Анонимен

преди 6 години

По-старите помнят, на мач на Левски, Герена беше малък да побере публиката. След 2000 година се започна най-гадното, родителите да плащат тайно на треньорите за да играят децата им. В Левски този бизнес започна Бисер Хаздай. От най-добра детска школа отиде в нищото. За да се върне публиката, треньорите задължително с НСА, чужд език, некорумпирани. И ограничаване на чужденците до трима. Нов УС, без шефове на клубове, независими. Иначе ще си кретаме в нищото.

9

Анонимен

преди 6 години

Аз си мислех че левскарите като видят Ники Илиев ще им просветне но явно не са дорасли още. Или не са дорасли или са тотално задълбали в тинята.

8

Анонимен

преди 6 години

Левски да залага на Перукеров е огромна грешка!! Онзи ден Ники Илиев много добре анализира състоянието *** футбола у нас. Явно интересите на клуба да над националните. Перуката с нищо не разви детско-юношеския футбол, не масовизира, така талантливите деца, а те са от по-бедни семейства, загубиха шанса за реализация. Богатите могат да плащат но децата им са без талант. Остане ли Перуката и шайката му, забравете за успехи. Целия БФС трябва да се разкара и започне на чисто. Иначе ще гинем в талаша.

7

Анонимен

преди 6 години

Тия сини прoститyтки си заслужават съдбата. Явно усещат че без корумпираната перука няма да вземат лиценз заради 50 милиона дългове и черните пари идващи един господ знае откъде.

6

vlady

преди 6 години

Изборът е труден и неблагодарен - и тримата кандидати не стават за нищо. Перуката вече доказа неспособността си да управлява БФС, Любо Пенев не може да оправи собствените си финанси толкова години и досега не е показал качества като управленец, Дражев докара мелниците в Бургас до фалит и Черноморец до В група, освен това е лежал ефективна присъда.

5

naco

преди 6 години

Но КАК стана това,та нали ЦСКА бе ФАЛИРАНО на 09.09.2016г. от ДРУГАРИТЕ Борисов,Кралев,Михайлов и "бизнесмена" Ганчев?!

4

Пандор

преди 6 години

Едно е да риташ топка, съвсем друго е да управляваш институция. На пенчо просто му липсва капацитет за второто, може да е гледал как става на запад, обаче с гледане само не става. Не че бобчо е по читав де. Който и да сложат, сам човек не може да промени нищо, ако е обкръжен от покварени некадърници, които по-далеч от носа си не виждат. Просто казвам, че проблемът е комплексен и не се свежда само до един човек, който и да е той.

3

ХАХХА

преди 6 години

Ако подкрепят перуката и вече не на дъното, ами под него ще се копае. Любо, ако не друго говори истини и не му пука. Има идеии, опит и дългогодишен план. Ще е подигравка с всички фенове, ако се изберат старите изцепки. Време им е кой откъде е...

2

Анонимен

преди 6 години

Отборът на Пеевски, нормално да подкрепи мафията в БГ футбола.

1

Анонимен

преди 6 години

Този на снимката е бандит.