145

бай ганьо

преди 6 години

МН СИ "УМЕН" БЕ

144

бай ганьо

преди 6 години

ТАЗИ Е ОПАСНА ЗА БЪЛГАРИЯ! СЪБРАЛА Е "ОВЧАРСКИ КУЧЕТА " ОКОЛО СЕБЕ СИ И ПОСТОЯННО ГИ НАСЪСКВА СРЕЩУ ГЕРБ И ДЪРЖАВАТА. ТЕЗИ СКАНДАЛДЖИИ НЯМАТ РАБОТА В НС. НОСЯТ САМО СКАНДАЛИ - БИЛИ ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ И КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ- ВИЖТЕ ГИ САМО , ИМА ЛИ ЕДИН СВЕСТЕН КОЙТО ДА УВАЖАВАШ ОСВЕН СТ ДАНАИЛОВ? АМА И ГЕРБ НЕМОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ТЕЗИ НАГЛИ ХОРА. СОЦИАЛИСТИ БИЛИ. СПЕЧЕЛИХА 80 МЕСТА В НС БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЛУПОСТТА НА БОЙКО И НА ОНИЯ *** ОТ РБ И ДР ,КОИТО СИ ПОМИСЛИХА ЧЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ.?

143

Анонимен

преди 6 години

До 49 годишнаЕ,щом е така дай някакъв телефон.Може и ние да намажем.Току виж някой от нас издържи.

142

валерия

преди 6 години

всички политици крадоха та крадоха след десети ноември, затова на избори за в бъде-ще ще отида на *** ден-никога.

141

Анонимен

преди 6 години

Това БСП е малко оксиморон в политиката но Корнелия му дава живец, да е жива и здрава

140

49 годишна

преди 6 години

И аз съм на 49 ама изглеждам доста по свястно,кръстче,крачета дупенце,в неделя пет часа правих страхотен секс с двама на по 25 капнаха горките,а на мен още ми се искаше,тая лелка изглежда на 65 срамота,не знам как ще привлече млад мъж,ужас

139

наблядател

преди 6 години

Ако искаме да разлеем замразено шише с вода, първо трябва да го размразим.След това разливаме по чашите. След това замразяваме отново за да не се разлеят.Така "Народното имущество" премина контролирано в ръцете на "нашите" хора.Ролята за втечняването на обществото беше отредена на мутрите.Докато обществото се занимаваше с екзотичните имена на разни шайки, преразпределението стана зад завесата. Мутрите разбира се бяха изоставени.*** участваше активно в процеса.

138

Активен борец

преди 6 години

Не мога не е я поздравя. Много я харесвам! Такъв клоун за началник, смешниците от Столетницата не са имали ... май никога. ЧРД другарко Нинова!!! И не спирай с изцепките. Те ни оправят настроението. Смех, смех и смех !!!

137

Анонимен

преди 6 години

Туй страшолище мачка ли го някой,че е заприличало са чирус.

136

Анонимен

преди 6 години

Е-е--е-е-е--е не ! ЧРД !

135

Сандо

преди 6 години

Жиуотно

134

clown007

преди 6 години

Корнелия Нинова на 49 години: Гласът на опозицията в парламента...то пък една опозиция

133

Анонимен

преди 6 години

Честито Корнелия.Нека догодина посрещнем рожденният ти ден,както преди 17 години.юи отново бъди същата тигрица.Целувам те.

132

Анонимен

преди 6 години

ОХ значи преди всичко ЧРД на Кундрела,все пак жива и здрава да е,ОБАЧЕ НА ПЪРВАТА СНИМКА Е УЖААААСС,ПРИЛИЧА НА ВАМ...Р В ЖЕНСКИ ДРЕХИ И ВСЕ ЕДНО Е ПОЛУПЛЕШИВА....

131

Анонимен

преди 6 години

На 6-та снимка онова *** Паргов се барнало с колорадска лентичка на ревера.

130

Анонимен

преди 6 години

Баа тая вещица била само на 49 ли бе? Все си мислех, че гони шейсетака.

129

читател

преди 6 години

Разгледах снимките. На първата изглежда току що е слязла от метлата.

128

едно дете

преди 6 години

Корнелия не се е реализирала като жена. Ако не може да ражда, поради усложнения след първото, би могла да осинови. По-бедни българки осиновяват.Къде е майчинския инстинкт в Корнелия?

127

пенко

преди 6 години

Опозиция означава /приблизително/ -противостоене . Днес сме в капитализъм . К.Н. е капиталист - и не разбирам ,срещу кого е опозиция !? Вижте партията БСП /в превод : Буржоазна СМОТАНА ПАРЛАПУЧИНА !!! Бизнесмени -та отгоре ,вият за власт -за да грабят! "ТЕЖКО ГЪРМЯТ ОКОВИ "! НО АЗ СЪМ СЕ УБЕДИЛ ЧЕ " ВСЕКИ МОЖЕ ДА УБИЕ ВСЕКИ " !!!

126

Бай Танас

преди 6 години

Да е жива и здрава! Още дълго да ни разсмива. Дано и Бойко се сети да я поздрави, че тя му е най голямата фенка