176

Анонимен

преди 6 години

Споко, вместо левове ще изхвърляме евро през балконите. Българина е като брашнен чувал, колкото и да го тупаш все пуша!

175

Анонимен

преди 6 години

Аха,очаква се завишаване на курса евро/лев,като "елегантен" начин за девалвация на лева,а "чакането в чакалнята",според специалисти ,хептен не е ограничено във времето и в нашият случай може да продължи столетия,ако разбира се, преди това от ЕС е останало нещо си!!!Да му мислят уФъсете,дето чакат на заплатки и пенсийки,напъхани яко във фризера за дълбоко замразяване!!!А Стадото....Ех,Стадото-о!Великлото Стадо!

174

Анонимен

преди 6 години

ЕС пуснаха печатницата на еври, както правят САЩ - ФЕД печата долари без покритие.Финансовите манипулации нямат край- и в САЩ, и в ЕС.

173

Анонимен

преди 6 години

Има ли златно покритие еврото?Според мен - няма.Защото Германия няма злато............великите сили(най-вече САЩ и Англия) се отнасят към Германия като с победена държава от ВСВ.Задава се поредната финансова манипулация-българите пак ще загубим.

172

Анонимен

преди 6 години

Еврото е инструмент, чрез който Германия и Франция ще командват целия ЕС.

171

Анонимен

преди 6 години

Цялата финансова система в ЕС и в целия свят е една огромна манипулация.

170

jimbo

преди 6 години

Когато Хърватска, Чехия, Румъния, Унгария, Полша и Швеция приемат еврото, тогава може да се заговори за България и еврозоната... до тогава би било равносилно на четвърта национална катастрофа :Д

169

Анонимен

преди 6 години

Готви се нещо голямо, но не се знае какво точно.Някои хора ще спечелят, други ще загубят.

168

СатаНАТО

преди 6 години

Само един абсолютно кръгъл *** може да говори за златна нишка в книжните пари. Нали ако я изпуснеш в тоалетната и нишката утича. Дъбили...

167

СатаНАТО

преди 6 години

БАНКНОТАТА ОТ 10 ЛЕВА НА ТОДОР ЖИВКОВ ВСЕ Е ВЗИМАЛА И НА ЗАПАД ЗАРАДИ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ(ЗЛАТНА НИШКА) .. ТАКЪВ. БНБ ПОКРИВА НОМИНАЛА В ИСТИНСКО ЗЛАТО И ИМАТ ИНТЕРЕС ЗАПАДНИ ХОРА, КАТО ВЪРНАТ БАНКНОТАТА В БНБ ПОЛУЧАВАТ ЗЛАТО.Пълни глупости. *** се застреляй.Ако беше така, както казваш, левът щеше да е КОНВЕРТИРУЕМ, тоест, с левове щяхме да пазаруваме в Кореком.Левът беше една бележка за вътрешна употреба от овците, които пък беха заградени с бодлива тел, за да не забегнат навънка.

166

питахте ли народа?

преди 6 години

80% от постовете са лакардии и отклоняване на вниманието в друга посока.Някой пита ли българския народ искали еврото или не?

165

ognyanz

преди 6 години

Щом ще се уточнява курса евро-лев работата става съмнителна. Цецо, Делян Добрев и другите гербаджийски далавераджии сигурно отдавна са си прехвърлили офшорните сметки в евро.

164

.

преди 6 години

е само това остава и се финишираме...

163

Уточнение до Минаващ

преди 6 години

Писах, че съм я виждал през стъклото, а не държал в ръцете си, в портмонето си или ползвал.От сайта на БНБ си дръпнах ПДФ-каталога за използваните пари у нас през годините. В него на 99 страница я има и въпросната 200-левова банкнота. Емисията е от 1951 г. и наистина е по-голяма по размер, но цветът и е сиво-жълто-зеленикав. Най-вероятно нея съм виждал, а спомените ми малко са се пообъркали и са ме подвели. Поднасям извиненията си към всички, почувствали се подведени!

162

Анонимен

преди 6 години

Курсът не трябва да се пипа .Ако някой иска , първо да си подадеоставката .

161

seira

преди 6 години

КАНЯТ СЕ ДА ПИПАТ "БОРДА", А !!!АМИН!

160

Анонимен

преди 6 години

Курсът не трябва да се пипа .Ако някой иска , първо да си подадеоставката .

159

ХименаБанкъфАмерУика

преди 6 години

Хлупаците ,коиту са се изказаЪли и не рЪзбират от иконоуумикс скоро ще глътнЪт въздух и Ъку имът ЛефчитъЪ ще може да си обършЪаат ДупитаТа сис Тях..

158

ХименаБанкъфАмерУика

преди 6 години

Аналитично погледнато основна цел на мероприятието е открадването на едни 60 млд лв. ватюни резЪрви на валютният боурд от БНБ и открадването на 70 млд лв депозитна маса в банките.Втора,основна цел е изтриване на цялата междуфирмена задлъжнялост на олигархията.Труета цел е нароУда да станат поу бедни и от Църкоувни мишки при 50 000лв за 1 $ за да може пак да се Re -приватизира сичко в по правилни руце и да няма много знаещи,а повече да има бачкащи slaves .Отвържат ли курса Бъулгерийъ is finished

157

Минаващ

преди 6 години

До До До 134 - 2Не помня да е имало такава банкнота в обръщение преди 89-та, но я видях "на живо"Значи за индиянците не е имало такава банкнота, но за чужденците е имало ли?И като я извади чужденецът в накой магазин или ресторант ще му я вземат ли?Да кажем, че *** приеме банкнотата.Как ще се почувства той и какво ще си мисли след като чужденец му подава банкнота със стойността на месечната му заплата?