38

аз

преди 6 години

Какво издирване? Този Росен е осъден за блудство в същото село в което се е самоубил, а някъде прочетох, че е хванат навремето и в същата къща, в която е продължавал да живее. Обявен за национално издирване нищо не означава. Вкарват някого в някакъв списък и случайно, ако някой го засече при проверка. А инфото и преди и сега само поражда нови въпроси, за преди как е хванат, за сега как не е хванат.

37

издирват баба ми

преди 6 години

Издирват само покойната ми баба... В началото на века обявения за национално издирване Иво Недялков всеки божи ден обядваше в един ресторант на ул. Ген.Паренсов в столицата. Доста често по същото време там обядваше и министъра на МВР Мими Йорданов, съпровождан от 5-6 гарда от НСО... Издирвания накрая се предаде сам.

36

Анонимен

преди 6 години

Много са заети родните ***, да ви следят Фейсбука, Вайбъра и Месинджъра.Да ловят бандити не ги търси, над тия неща са.....

35

Издирван

преди 6 години

Издирват ги само на книга ... и това ужасно ги натоварва. Колко пъти през последните 5 год. някой полицай ви е поискал документите за проверка ?

34

Тъпа политика

преди 6 години

Значи съвсем откровено ни казват, че преследват тийнейджъри под дърво и камък за една изпушена цигара с марихуана, НО не разкриват кражби и убийства.. ми то по-лесно е да настроят дрегерите за трева да хващат месец след употреба, да запълнят статистиката и да съберат глоби. Истинската работа на полицията остава несвършена и хората живеят несигурно. Убийства стават всеки ден. Ама за да хванеш крадец или убиец се изисква повече работа. Кат вече имат и дневен минимум глоби. ПАРОДИЯ !!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Поне са му сложили актуална снимка сякаш от документ,а на Росен-Горския човек толкова дни подред на издирване черно-бяла снимка с фотошоп от фоторобот,а толкова много народ са го познавали,а бил прешелец за местните и службите от 10-12 год.според някои,че и фургон обитавал на нечия територия освен къща и за туй време сякаш не му е издаван никакъв документ за самоличност та с него да се представи и да го представят за призовка и издирване,а по фоторобот ли са го търсили или по предполагаемо фото.

32

Русия

преди 6 години

Престъпността е гарантирана при Демократизма.Тия при Тато щеше да им е спрян тока отдавна.Сините си ги обичкат тия, вършат им работа за тормоз над българите.

31

БПФ

преди 6 години

Има толкова издирвани осъдени престъпници, защото няма нито един мpъсен седия, вкаран в затвора !!! Законът трябва да е *** - ако съдията пусне престъпникът под домашен арест и той избяга - не се ли залови до 24 часа, садията му лежи присъдата !!!

30

Анонимен

преди 6 години

Това се случва и в Западна Европа, и САЩ. По важни са правата на африканците и третия пол. Честита Нео-Либерална демокрация.

29

от сидниАав$тралия

преди 6 години

ААахахаха ТОВА Е ПРИЯТЕЛЯ на Варг, който се подвизава тук и качва снимки, заедно с него спретнаха филм за възрастни на шуменското гробище с малолетни момиченца за което го арестуваха но го пуснаха защото е ши3о, а приятеля му Ерджан за същото но с инвалиди. Пхахахха Питайте Варг къде е приятелчето му. Пишете в търсачката Ив.елин Ге.оргиев и четете весниците какво писаха за него и Ерджан, ААаххаха

28

Закривай

преди 6 години

В същото време оръжието на нормалните граждани се изземва или изобщо не им се разрешава да притежават...

27

кой

преди 6 години

изпуснал ги ония който гони бабички за 30 лв и представя това за полицейска дейност

26

Василев

преди 6 години

Добър ден селяни прости!!!Който контролира улицата, контролира и пилешките ви мозъци, това е истинската власт!!!Сега познайте кой има интерес да ви контролира!!!???Цялата политическа класа от прехода насам, която много бързо разбра как се обсебват икономически територии, как се създават престъпни икономически групировки, как се рекетира бизнеса, как се печелят избори, как се наказват непослушните!!!Истината е жестока селяни прости, вие сте валат!!!Агент Патрик Гилбърт!ЦРУ!!!

25

владо

преди 6 години

нали им дадоха 100 млн.за заплати,що да ги издирват.......

24

Анонимен

преди 6 години

Кучетата лаят кервана си върви!

23

галеф

преди 6 години

Какво казват бившите следователи от МВР М. Манолова и Ку. Нинова? Колко бандити покриха и как се издигнаха във власта

22

Анонимен

преди 6 години

Червеният съд и прокуратура не се реформират. Защото и престъпниците и "съда" са деца на една и съща престъпна червена организация, именуваща се партия и имаща депутати в парламента и даже втора политическа сила.

21

Анонимен

преди 6 години

По времето на червените беше още по-зле.Те след 1944 г. пускат всички криминални на свобода и се започва едно убиване на невинни българио, защото всеки е имал сметки за уреждане. Заграбват се всички имоти и всякаква собственост на обикновените хора и се дават на прастъпници. И после и до днес на свобода са такива като Газдов, които са убивали хиляди. Тъжно е.

20

Анонимен

преди 6 години

Истината е да се хване съдията , който ги пуска и да носи отговорност. Сега никой нищо не знае и се правят на луди .

19

stodentka (Berlin)i

преди 6 години

samiad kazos na koli4esdtvuto ot krimi. pristaplenia e sautvedtno ikvivalenten na rezipro4nosta na absolvenziata ,akomulirala genezisa na safkupnosta ot samite prestaplenieta.Zhan Valzhan sashto taka sago izdirvali fren.polizai.