36

Анонимен

преди 6 години

Не, човек трябва да е много глупав, за да си мисли, че Тръмп е расист. Този въпрос е на дневен ред за трихиляден път сигурно. И още по време на кампанията Тръмп приведе доказателства, че не е расист, и спечели изборите след това. Много жалка история е това. Медиите боксуват.

35

Анонимен

преди 6 години

Не е расист ... просто живее с мисълта, че е ариец !

34

...

преди 6 години

Тръмп си е американски феномен и сега да го изкарват луд и прочие не е уважително към електората. Няма как да го отделят от Америка и да го нарочат за подивял. Либералните идеи може и да победят един ден, но все още това не е факт.

33

Анонимен

преди 6 години

Бялото малцинство в САЩ нищо не могат да бъдат. Ще им направят резервати до индианските резервати, за да са защитени и да не изчезнат.

32

нн

преди 6 години

И този като нашия за 80% ***, изръси една може и да е глупост, но нашия се скри в миша дупка, докато този не може, много ще го хапят. Див петел, казва и истини, който не искат да бъдат слушани от някой хора.

31

Анонимен

преди 6 години

Ами, прав е човекът.

30

Анонимен

преди 6 години

Българските Тръмписти да знаят, че тръмпи мисли същото и за тях и за тяхната Родина. Ся да не си помислите че съм левичар и третополов. Мнем, просто мразя краварите.

29

PD

преди 6 години

Наивник,Няма война, чиято причина да е непремерена реч. Вероятно правиш разика межу повод и причина.И за истината да добавя. Истината е. И без значение от чия уста, тя е. А илюзията, че атакувайки носителя и, нещо ще се промени, е модерна болест, на медийно обработени диванни ентелегенти.

28

Анонимен

преди 6 години

Че какво толкова да се дразним от мизерна-*** дупка,ако ни нарече кат още преди 10-тина години оня скулптора чех ни изтипоса като тоалетна чиния стар модел за градска тоалетна или по точно кат селска с няколко клекала,е беше неочаквано кат по поръчка,може и неприятно,но кат не бяхме толкова важни нещо много да се е разчуло чак до Обама,че и той да се обади по въпроса,че са обиди за расата и някоя медия да застане зад нас кат каже,че не е така,а само подхилване от вси,но сега виж те са важни.

27

Анонимен

преди 6 години

Човека е праволинеен - това дето му е в глвата - това му е и на устата. Малко ограничен по американски, но това е от околната среда. По-добре от лицемерните политици, дето мед им капе от устата, ама делата им ...С тая толерастия и неолиберализъм вече се счита за ненормално на черното да викаш черно и на бялото - бяло.

26

Анонимен

преди 6 години

До PDКратуно, с такъв каруцарски език преди 70г. стигнахме до световна война. Само аутист може да е фен на Тръпчо.

25

PD

преди 6 години

Истината трябва да звучи все повече, от устите на световните лидери. Голата истина. Тогава може и да достигне до малките мозъчета, на тези, които превърнха света в това което е. Нормално е тези които боравят с лъжата, да са бесни. Свиквайте, това е само началото. Изправяйте се, защото на лъжата, краката са къси.

24

Веско

преди 6 години

Кво се оправдава? веднага трябва да каже: Да това са едни прекрасни места за живот и размножаване и всички имигранти да бъдат върнати веднага по райските си кътчета!

23

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е истинското, НЕлицемерно лице на Америка и слава Богу, че го избраха, та света НАЙ-ПОСЛЕ да си отвори очите, че по-големи агресори, гадове, фашисти, *** и *** от американците НЯМА. Извинявайте много, но за 16г. управление Путин, НИТО ВИДНЪЖ не си е позволил да обиди дори НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ ВРАГОВЕ. Някога харесвах Америка защото бях заслепен от стандарта им, но след нсичко което причиниха на света, вече са ми толкова противни, че няма накъде! Вече уважавам Русия, а не Фащ.

22

Ко?...Не!

преди 6 години

Тръмп е расист и в това няма нищо лошо! Хубаво е, че не е "политкоректен" лицемер!

21

Анонимен

преди 6 години

Да, Африка е мизерна дупка, и всички с 5 грама мозък го знаем, но не е правилно Тръмп да ги унижава допълнително така. Вие как ще се чувствате ако утре нарече България мизерна дупка? Да, всички знаеме сме такава, но няма ли да се издразните?

20

Симеонов

преди 6 години

Аз живея в Пловдив.И няма никакво значение дали съм расист или не.Просто не искам, някой тъмновиолетов субект, изпълзял от мръсната дупка Столипиново да ми стане съсед.

19

Анонимен

преди 6 години

18, отдавна много хора не са виждали пелени, Сега под "diapers" се има и друго предвид.Извинявай, Твен.

18

Анонимен

преди 6 години

15 Памперси в края на IXX век ?

17

Анонимен

преди 6 години

И аз не съм расист. Това не ми пречи, да вярвам, че Франция е най-дългата страна на света