61

по втория начин

преди 6 години

гггпреди 10 часа 5 16Тия, които си мислят, че Европа е по-дибра за живеене сигурно са някакви пенсионери или хора с такова мислене. А ти искаш в ФАЩ само, защото и братовчед ти ли иска? И защо твоето мнение трябва да е миродавно. И на мен ми харесваше едно нещо в ФАЩ. Филмите им, но в последно време и от там издишат.

60

Анонимен

преди 6 години

TIA NORVRJZI SA OT AFROAZIATSKITE IMIGRANTI V NORVEGIA KOITO SA S E NAMARDALI V NORVEJKATA SOZIALNA SISTEMA I ZUZAT ZDRAVO PO KOITO VSASHTNOST BRAIVIK STRELIA

59

Ddd

преди 6 години

Брей, много обидчиви тия африканци бре! Ами като е толкова хубаво в африка да спрем да приемаме емигранти от там.

58

пенко

преди 6 години

Преди години малката държава Гранада/с избори/ тръгна по кубински път ! Имаха една рота кубински военни -за защита ! САЩ "немедленно " атакува с "ДЕЛТА -***" ;"ДЕЛТА-***" ; "МАРИНКОВЦИ" ;тежки ракети и короби !!! Биха се много дни/не помня колко/ срещу 200 кубинци !!! Няма общо с испанската Гр. ! Защо "джони уокър" атакува тази "*** дупка " ???

57

Анонимен

преди 6 години

Хорат десетки хиляди години са се приспособявали към климата в родните си страни. Така са се появили хората с бяла кожа, за да могат да усвояват витамин Д при по-слабото слънчево греене. Поради рахита десетки хиляди бременни жени са умирали с пречупен гръбнак.Сега прииждащите от топлите страни жени на всичкото отгаре са омотани в черни чаршафи и само един процеп за очите имат. Това предполага развитие на психични болести и в поколението - и като резултат джихадисти-самоубийци.

56

Анонимен

преди 6 години

В момента в сащ няма демокрация -- има декоративенпрезидент и скрита фашисткахунта , която управлява задкулисноа медиите я обслужват съссмехотворни твърдения .Всяка година по света изчезватоколо 1 милион човека --отвличат се и се продават вробство на извънземни а задтози бизнес стоят американскитетайни служби .

55

Анонимен

преди 6 години

До гггТи мислиш ли че някой ти вярва?

54

Анонимен

преди 6 години

Тръмбованият винаги си е бил такъв. Не разбирам тези, които го харесват.

53

Анонимен

преди 6 години

Шведи не иска ли бат' Тръмп да му дадем?

52

От сега нататък

преди 6 години

Кажете "сбогом" на всички лотарии за зелени, розови и други карти... В САЩ си имат достатъчно ***, не им трябват повече...

51

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно не е казвалтакива неща но срещу негосе води война от медиитенасъсквани от тайните служби .Тръмп им е казал че до краяна мандата си трябва да сенаправи disclosure или официалнообявяване на тайните космическипрограми където се вършатнечувани престъпления и отговорнителица са направо за затвора .

50

ггг

преди 6 години

Тия, които си мислят, че Европа е по-дибра за живеене сигурно са някакви пенсионери или хора с такова мислене. Имам роднино и приятели, които са живяли и работили в Европа и са имали висок социален статус, но след посещение в Америка искат да имигрират там. Братовчед ми е в Швейцария, взима неприлично големи пари за нашия стандарт, но иска да се премести в Ню Йорк.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Не си норвежец швед си.

48

Анонимен

преди 6 години

В Норвегия всичко замръзва и не вони. Някой пиян норвежец може да го намерят след 5 000 години в отлично състояние в леда.

47

Анонимен

преди 6 години

Я налейте в Норвегия няколко милиона ядрени физици от на Тръмп дъпките да видите на какво ще заприлича после пак го плюйте.

46

Анонимен

преди 6 години

Ама този какви ги говори..Хайти и Африка дупки и то мизерни..ауууу лъжец че той не е ли гледал как хиляди европейци с лодки салове и пояси плуват през морето да емигрират в райската Африка а за Хаити още по голям миграционен натиск ,икономически силни,стабилни,ред, хора високо образовани,културни...мечта ,образец а ние ..уф в тази Европа гадна и то най бедни,ама най работливи,най честни най възпитани да бяхме поне в Африка че да си живеем живото а то пусти късмет в Европа..абе Тръмп що така..

45

Анонимен

преди 6 години

Норвегия са малка държавица с много нефт и бяло население нормлно е да е подредена.Амерка е дупка понеже от 50 + г. се пуска всякаква из мет от къде ли не затова и Тръмп иска да го промени и аз не искам хора от тези пещери в Европа.

44

Анонимен

преди 6 години

Тръмп да нарече и нашата територия с истинското и име, защото в есср им пука само за правата на всякакви ненормалници, но не и за българите управлявани от откровенни престъпници и продажници

43

Американ

преди 6 години

Плюете по Америка? Много ви кисело гроздето бе, roлтaци!

42

Анонимен

преди 6 години

41, този който спи си ти, колега. В момента сънуваш за американската мечта, която е една химера и трябва наистина да си ЗАСПАЛ за да вярваш в нея. Събудете се!