29

27-ми

преди 6 години

Ти счетоводителя ли си му? Откъде знаеш какво е дал и какво не е. Тези неща не се обявяват. И се научи да пишеш на кирилица ***!

28

Анонимен

преди 6 години

Голям смях ще е прехваленият Гришо да отпадне от 224-ия в света.

27

Анонимен

преди 6 години

до 261994-та година всички обичаха Христо Стоичков в САЩ( даже и левскарите), който ни поведе към 4-тото място!Цял един народ го заобича!Това значи че всеки един българин, който е обожавал Стоичков, е бил неудачник тогава?*** смешен!

26

Анонимен

преди 6 години

DRISHO IMA MILIONI,NO NE E DAL I EDNA STOTINKA ZA BEDNITE DEZA V BALGARIA.

25

Анонимен

преди 6 години

Неудачниците...неуспели в живота обичат да се идентифицират със спортни идоли. И обвиняват трезвите, че не им пригласят. Егото им не стига - за нещо повече.Докато живота минава покрай тях , те "съпреживяват" успеха , или неуспеха на избраните си идоли.Димитров - е средна класа тенесист, който по стечение на щастливи обстоятелства - без нито 1 спечелена титла от големия шлем попадна в топ 10. Няма да е задълго

24

Анонимен

преди 6 години

Май не разбирате, топтенисистите няма как да се срещант до 3-ти кръг на Голям шлем, топ32 поставените, се разминават до 3 кръг, след това в 3 кръг, тези от топ16 се срещат с тези от 17 до 32 място и така нататък. Големите мачове започват от 1/8 финалите, там Гришо ще си върне на Кирьос.

23

Анонимен

преди 6 години

На всеки турнир, тези тенисисти, които са показали, по-добра игра и са по-високо в ранглистата, имат по лек жребий, но за този по-лек жребий те са хвърлили преди това много труд, както направи Гришо, както направиха и Надал и Федерер. Не е изненада, че Гришо, както всички останали топ тенисисти няма да срещне топ тенисисти в първите два кръга.

22

Анонимен

преди 6 години

Милионите фенове на Гришо, защо за турнира в София билетите остават неразпродадени?Залата е 12000, а вие сте милиони?

21

Анонимен

преди 6 години

Изяжте се от яд, Григор е 3-ти в света :)

20

House M.D.

преди 6 години

Григор има всички шансове да оцелее в основната схема.

19

Анонимен

преди 6 години

Вече наистина ми е забавно как някои хора си вдигат самочувствието само в техните си очи като се дразнят от чужд успех. Идеално е сами да си се тровят. Представям си сега как няма да спят, за да чакат загуба на Григор. Ако спечели - яд, злоба проклятия, а ако загуби - "тоя за нищо не става" и пак със злоба почват да се ядосват, че този като нищо не става, откъде накъде има милиони, а те трябва да чакат маршрутката, въпреки че стават за всичко и са компетентни по всичко.

18

Голям смЕх

преди 6 години

Голям смЕх, хейтърите като номер 18, обвиняват нормалните хора, че са хейтъри.

17

Анонимен

преди 6 години

Ще бъде много смешен турнира в София тази година.Озверели хейтъри зад *** ще дюдюкат .3 в света ще се прави на тенисист от световна класа.

16

Анонимен

преди 6 години

до 16 Господ няма нищо общо с лабилната психика на нашия. Набий си го в кухата кратуна! Миналата година на АО беше хванал Надал натясно и го изтърва като пълен левак накрая.

15

Моята молитва

преди 6 години

Господи ,помогни на Новак да спре *** ,че го чакат в София хейтърите да викат ууууууууууууууу давай Гришооооооо .Селяни ,.

14

Анонимен

преди 6 години

до 13 Муахахахах..всеки можел да победи всекимот 224 тенисисти, затова в последните 15 години имаме 6-7 шампиона само? ***!

13

Мачкай Гришо

преди 6 години

В края на минлата година Гришо беше в страхотна форма и закономерно стана победител във финалния турнир на осемте най-добри тенисисти в света за 2018-та година. Сега все още не е ясно кой тенисист в каква форма се намира, вкл. и нашия Гришо. Може само да му стискаме палци да се представи както се очаква от него и да стигне най-малкото до полуфинал или до финала.

12

Няма слаби тенисисти

преди 6 години

Няма слаби тенисисти на Австралия опън. 224 в ранглистата означава много силен тенисист. Това разбира се е непонятно за феновете на футбола или на бокса. На тези турнири всеки тенисист може да победи всеки.

11

Анонимен

преди 6 години

100% ZAGUBA ZA DRISHO.BOGE POMAGAI NA AVSTRIISKOTO MOMCE.

10

с

преди 6 години

Успех Новак .