7

Анонимен

преди 6 години

То всички разбраха че ИЗМИСЛИЦАТА с мръсния въздух упорито се тиражира само за да може да се вдигнат неколкократно данъците на старите коли!

6

РВ

преди 6 години

Ми да сложат повечко вентилатори по улицата да разсейва кюмура. Ако няма вентилатори, фиромските знамена ще свъшат същата работа.

5

Гражданин

преди 6 години

Ами то не е хубаво човек дасе базика с такива неща ама то Македонеца ( Българин ) нали всичко тесаго измислили и даже всеки успял човек в миналото и настояще е македонец че няма дасе учудя ако кажат че и теса измислили мръсния въздух и показват пред целия свят :-) затова предлагам данисе казва мръсен въздух а Македонски въздух :-) :-) ( шегувам се ) .,.....

4

РВ

преди 6 години

До 2То хубаво, ама нашите политици са дребни кокошкари. Такива мащабни операции не са им във възможностите. Те мислят как да лапат колкото може докато са на власт и после аху- иху.

3

Анонимен

преди 6 години

А ние пак спим.

2

Анонимен

преди 6 години

Бе, Ангел Думбазки от ОП често се явява по телевизиите и никоя не го пита как оценява, че в Македония, на която много се радваме от известно време, решиха албанският език да стане втори официален?Факт! Вместо това - чистия въздух!

1

..

преди 6 години

Със сигурност има и още по-зле... Шанхай? Пекин?Да опитаме и да настигнем Женева а?