95

браво

преди 6 години

Ами хубава си е Варна. Харесало им на туристите, браво. Пък че нашенеца обича да е винаги контра и да плюе наред всички си знаем, та злобните коментари на комплексарите трудно могат да впечатлят някого.

94

кон фъстъци яде ли?

преди 6 години

Съмнява ме в Ница да има Фекалии

93

Ма

преди 6 години

Ай стига с тая комплексарщина. Варна била като Ница казАл некъф *** и ся дръжките ще се изпотрепят от припадъци. При толкова безплатно плюскане и къркане що да ги пофалиш тия будали дето ти плащат сметките, помислил си охлюва преди да повърне.

92

чърчил-фърчил

преди 6 години

До Анонимен "Тук има други неща, които на запад нямат.- евтин алкохол-евтини ***-лош сервис и *** аборигени са *** на англичани

91

Анонимен

преди 6 години

Браво ! Само позитивизъм към България. Колелото се завъртя този път в хубава страна за нас. Варна найстина е град с много дух и енергия. Да има какво да се желае , но е НАШ български! Не е нужно да тъпчете нашотоо..На хората им харесва. Не всички търсят само лукса . Тук има други неща, които на запад нямат.

90

Parisien

преди 6 години

Тези англичани явно са виждали Ница само на снимка за да правят такива сравнения.Варна и Ница нямат нищо общо.Ница е много по голям и хубав град.Коренно различни!

89

Бандит

преди 6 години

Варна -ябълката на раздора.Ама е хубава.

88

Наблюдател

преди 6 години

Повечето от коментиращите са виждали Ница само на снимка. Отидете и вижте- пълно е с араби и всякякви африкански емигранти. Не гледайте само хубавото, вижте и мръсотията, просяците и каменистите плажове . Когато човек попътува и поживее на други места, тигава може да сравнява.

87

Мария

преди 6 години

РАЗЛИ КАТА Е САМО В НУЛИТЕ НА БАНКНОТИТЕ.

86

До Във Варна

преди 6 години

А ти откъде да знаеш, че във Флорида , на красивите бели плажове тръбите не скрити даже в храсталаци. Излизат от къщите и право във водата , съвсем видими са, ... И бълват същите неща .

85

във Варна

преди 6 години

Де да знаеше британският турист,че в гъсталака до крайбрежната алея се извисяват огромни тръби и бълват познайте какво в морето..

84

Варненец

преди 6 години

Разсипаха хубавия град:(

83

Mimi

преди 6 години

I tiq deto sa pisali sa nekvi plateni trolove .!.

82

Ром Бакарди

преди 6 години

Варна да сравняваш с Ница е все едно да сравняваш старият бг телевизор В Търново с Панасоник или Сони . Варна няма нищо общо с Ница ,единственето превъзсходство на Варна спрямо Ница , е че е по-евтина . Този сигурно нашите са го напили една-две вечери и са му осигурили "екскорт -лукс" и той трябва да се отблагодарява ............ .

81

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

до 81Колкото е шумно в бетонното гето Слънчев бряг,толкова е тихо в Стария Несебър през Лятото.

80

Анонимен

преди 6 години

Варненските курорти имат нужда от ремонт и добри алеи,пътища.Ако бяха подравнили зад плажа местата,щеше да е много по-удобно за туристите,но като изклучим нуждата от ремонт,това е място където се сливат морето и планината и е идеален за отдих.Разбира се,Слънчев бряг ги задмина и с позитиви и с негативи - презастроено,шумно,недостатъчно място и парковете изчезнаха,но от друга страна има повече разнообразие,развлечения,стари атрактивни селища като Несебър,Созопол.

79

Ко? Нье!

преди 6 години

Варна може и да е прекрасно място като географски дадености, но духът на един град се създава от обитаващите го. Варна е най-еснафският град в България. Не си представям как "кокащите" местни гагаузи могат да създадат дори бледо подобие на Ница.

78

Анонимен

преди 6 години

Евтин алкохол и евтин секс - това привлича английските хулигани в България.

77

Анонимен

преди 6 години

Британците да се гледат дъртата умираща кралица и разпадащата им се империя.Освен това се махнаха от ЕС, така че да не коментират България и БГ-курорти.Знаем че идват в България само да се наливат с алкохол английските наркомани и алкохолици, и за евтин секс.

76

софиянци

преди 6 години

До БГ ... не сме мазохисти да се къпем до отходните тръби и да плуват кафяви торти около нас