203

Martin Ivanov

преди 6 години

Скъпи съграждани, ето тука https://youtube/watch?v=nZUJ8i9bSiA&t=7sможете да видите от г-н Пасков всичко което е нужно да знаем за истамбулската конвенция.Всичко от нас зависи.. Благодаря ви

202

аве фюрер

преди 6 години

Е бас и и държавата в която ни се налага да живеем . Доживях да видя ,че не кой друг , а кака *** , да е по-мъж от всички *** и плямпала . Думи нямам ,гербаджийска *** такава министерска .

201

Българин

преди 6 години

Този път и аз браво. Така е ако по-глупост слабост и слабоумие Герп вкарат тая гейвенция - идва краят им и ще управлява ново правителство явно начело с БСП. По-добре БСП отколкото гейове и мекушави психопати които рушат обществото и държавата ни.

200

Анонимен

преди 6 години

Пълна жизофрения е обхванало БСП. Какъв 3 пол какви 5 лв. бе онколууу ???Жалко мислех че са по-отговорна партия. При Корнелия нещо съвсем изперкаха.

199

4 пол

преди 6 години

Искам да се реши проблемо с любителите на животните.Да могат да сключват брак с козички,магаренца,кончета,кученца,комили и тн...

198

Един от Северозапада

преди 6 години

До ***-милионерка182 Каквото и да е направила на времето Корнелия, е несравнимо с това, което прави всеки герберски фактор , по места, в министерствата, а и най-горе. Само за лепенето на судиопор на блоковете, се плати 2 милиарда. Поне 1/4 се е върнал в партийните и лични касички на "факторите" от Герб, под една или друга форма.Да не говорим за магистралите и другото строителство, за водните цикли.За това говори, а какво е направила Корнелия-знаем.

197

Анонимен

преди 6 години

Е тоя път-БРАВО ! И СтаниШеф-вън от бсп !!

196

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че 90% от населението не я подкрепя. И която партия я подкрепи просто си вкарва автогол за следващите избори. Няма такова понятие социален пол. Природата от край време го е казала пола е мъжки и женски. Сега просто ви гледаме сеира драги политици

195

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция няма нищо общо с насилието срещу жените, това е само фасадата за да може овцете да блеят и я приемат. Този докумени официално ще унищожи пола, при раждане на бебето няма да се дава пол, а къде е сега българската църква? Нали уж сме християни, докъде я докарахми? А БСП не са комунисти, в бг комунисти не е имало, само предатели, както мнозинството от сегашният парламент. Всеки нормален ако има въобще останали в тази страна, би трябвало да протестира срещу този документ.

194

Анонимен

преди 6 години

Нинова да провери как е в Русия. Там декриминализираха домашното насилие. Демек, в русия да си биеш жената е норма.

193

Анонимен

преди 6 години

Захариева и Цачева ръсят глупости.За Боко съм сигурен че не е чел превода на конвенцията, на него му е достатъчно да чу свирнат господарите, така че жалки герберчета внимавайте какво проповядвате.

192

Анонимен

преди 6 години

Такива "конвенции: единствено тъпчат гушите на разни адвокати и НПО-та... ...жалби, дела, глоби, санкции.... Марковски например, веднага се изтъпанчи да лобира! Ако някой политик, наистина го е грижа за правата на жените и насилието, нека работи за реално изпълнение на действащите закони!

191

Анонимен

преди 6 години

След ратификация на ....растката конвенция, всеки инополов ще реве за щяо и нещяо и ще съди в Страсбург! Не, че сега това го няма, обаче тогава като усетят лесния келепир ще го направят епидемия! Още един глобалистки инструмент за поробване и заличване на нациите...

190

анонимен

преди 6 години

Объркани в превода!

189

Анонимен

преди 6 години

"Внасят в парламента предложения за законодателни промени"Промените им ще са подобно на всички приемани от тях закони, няма да стават за практическо приложение или ще са само в тяхна изгода.Наш'те комунисти се извъдиха най-умните!Възможно най-голям брой хора се събрали на международен форум, постигнали съгласие, приели решенията като конвенция, наш'та тръгнала да отрича и да предлага!

188

Tret

преди 6 години

"gender": means "thesocially constructed roles, behaviours, activities and attributes that a given society considers appropriate for women and men. Ето що пише...кои са тия given society? Колко често?

187

ник

преди 6 години

Тази жена,ако е наясно изобщо!

186

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

185

Анонимен

преди 6 години

В Герб няма такива разногласия.Там всички са ЗА каквото реши Той!

184

Анонимен

преди 6 години

Ами изберете си някой клошар като не харесвате милионерка! Боко да не би да живее в контейнер за отпадъци, където му е мястото!