187

Анонимен

преди 6 години

До АнализаторЗащо ще ходиш до Русия, виж родителката си! Понеже хал-хабер си нямаш от рускини, да те светна: те правят Това за удоволствие, за спорт, въобще не са меркантилни като някои трако-хиндукушки "медитеранки". При това те са активната страна, те избират, те вършат Всичко! Накрая могат и стих да ти съчинят...

186

Анонимен

преди 6 години

Този "холивудски бунт" е концентриран фалш! До вчера се дUпеха на режисьори, продуценти и даже осветители, днес -жертви! Пуснете в момента ТВ със съвременна западна мода, да видите, колко пошла, развратна разгологъzеност се вихри! Повтарям - пуснете телевизора веднага! Западът е лицемерен, развратен и подъл! А тук някои вадят далече отиващи изводи, също лицемерни!Въпреки големите суперлативи за него, Виктор Ерофеев не ми допада. Сега се писа и голям моралист! Дьермо!

185

пенко

преди 6 години

Браво ,браво АНАЛОИМЕН ...ТИ СИ "ЛАЙК А" БОТЕВ ...СИЛНО ЛЮБИШ И МРАЗИШ ...НО НЕ ЗНАЕШ ЗАЩО!!! ........... ЧЕНИРИНАДЕСЕТ ГОДИШНА СЪМ АКТРИСА -ХОЛИВУД ,ХОЛИВУД ...ИСКАМ НЯКОЙ ДА МЕ ДРУСА ...ХОЛИВУД,ХОЛИВУД...ИСКАМ СЕКС ТОРМОЗ ОТВСЯКЪДЕ...ИНАЧЕ КЪДЕ Е НЯКЪДЕ ...ХОЛИ.ХОЛИ.ХОЛИ...ВУУУД !!!???

184

Анонимен

преди 6 години

Ми смешно им е разбира се на руските мендили, те са си свикнали да ги имат за парцали.Ех къде е запада, къде е Русия.

183

Анонимен

преди 6 години

"Нима е възможно да се живее без посегателства? изумено се питат в Русия"WTF ...

182

Jm

преди 6 години

Това, което аз разбрах, е че Холивуд е пълен с гениални актриси-девственици, а американския народ се размножава чрез пъпкуване.

181

Анализатор

преди 6 години

Ми нормално в Рашка там жените се плякат наляво надясно за по една водка или чифт ***,няма такава пропаднала държава,да сте чули за честна рускиня,която да не е накичила мъжа си с цяла гора с рога-не сте нали,най лесните най нечистоплътните и най а нално даващите са рускините,то затова там само узбеци тарамбуки гаджа ли и талибани го нождат,а руснаците са нон стоп пияни от терпентин и антифриз,абе пропаднала работа,след 50 години няма и да има раша и слава богу

180

Жоро павето

преди 6 години

:)))))))....А *** путинския вожд разрешава ли им още на руснаците да се смеят!?!

179

Анонимен

преди 6 години

Наистина в Русия продължителността на живота е с повече от 15 години по-кратак от тоя в ЕС. Това се дължи на отвратителното здравеопазване, алкохола, бедноста и замърсеността на околната среда. Естествено и потентността на руснаците а далеч под европейските норми. Спокойно може да се каже че най-импотентната нация е руската.

178

@

преди 6 години

Чифтолсвали се като млади и жадни за пари и слава,след трийсет и кусур години позабравени но с пари им подхвърлили да врещят за пари и увехнала слава..Както казваше бай ***: що удряш *** ? Санким си честна!

177

Така е

преди 6 години

Правилно!станаха смешни тези от Холивуд! И камара европейски актриси от ранга на Катрин Деньов ги осмяха! Тръгнала с вдигната пола и разкрачена, след 30 години се сетила, че е обект на нещо си!

176

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХахахаПонеже в Белия дом е по-различно!Ефтина пропаганда

175

Американ

преди 6 години

Да се приглася на Дойче веле.и холивудските куралетки и простотия на която очевидно руснаците не се поддават.Москва не вчрва на сълзи..

174

Иван

преди 6 години

Ей много *** народ,като ви гледам какви простотии пишете си мисля че *** сте повече от 80%. А сега тези които злорадстват и се възхищават на простите руски азиатци ,си представят следната ситуация. Жена ти ходи на работа,защото ти *** нямаш акъл и ръце ,да се грижиш за семейството си .Шефа и похотлив пръч ,като вас се възползва от правото на по силния и *** жена ти ,а тя търпи защото иначе децата може и да гладуват.Та сега искам да разбера кой е виновен, жената или шефа.

173

Гост+

преди 6 години

Нещата се пообъркаха. Едно време имаше само *** с пу''тка. Сега вече има и пу''тка с ***.

172

Анонимен

преди 6 години

Поредната Западна демагогия. Това е много изкуствен проблем в САЩ , Sexual Harassment - очудвам се как са възможни такива изкуствени сексуални отношения половин век след сексуалната революция. Тези се нуждаят от втора такава. Ауу, не ме барай без писмено разрешение.

171

i

преди 6 години

Току що прочетох и изгледах няколко клипа за една 27 годишна руска актриса омъжена за 87 годишен руски актьор. Пък и вица ти е руски. Тези на снимката се изсмели. Вижда се кой с какъв манталитет е по природа.

170

Тео

преди 6 години

Ех, тези холивудски актриси ... а когато взимаха роли в Холивуд не реваха, нали? Сега, след 30 години се сетили, че честта им била накърнена. Това ми напомни на един стар съветски виц: Сутрин. Млада кандидат-актриса се събужда до режисьор. Тъкмо да се облича и гледа новия му проект, по който работи. - Пр0стак, ***, циHик, г0ведо - ти що не ми каза,че си режисьор на анимационни филми, бе!Та така и с холивудските актриси с накърнено достойнство. Вече никой не обръща внимание на такива смешки!

169

БФС

преди 6 години

До сатанатоНаполеон и Хитлер също са мислили като теб :)А и друго не разбирам ... Защо винаги гледаме в чуждата чиния и коментираме Русия ,на която именно на нея трябва да сме благодарни ,че не сме турци в паспортите си...Завистливи и типични най *** сме както е казал Алеко Константинов

168

Анонимен

преди 6 години

САЩ и НАТО ще ги направятна разтопено стъкло.-------Само че докато това стане ние самите вече ще сме такова стъкло.