102

Баба

преди 6 години

Полека-лека случаят минава някъде назад и потъва в блатото на информационния поток... В нормалния свят десетки журналисти и общественици биха скочили да искат ФАКТИ и яснота, защото историята е много скалъпена. И е страшно - излиза, че на всеки може да бъде скалъпено обвинение. Само като общество можем да противодействаме.

101

Пепо

преди 6 години

Проблема е в съдебнста ситема и в частност в прокуратурата. МВР е функция на закона -разбирай съд и прокуратура.

100

И така

преди 6 години

Да обобщим: Няма никакви фатални привличания и любовни истории, има задкулисие в мвр и разчистване на сметки. Никой не вярва на мвр за този случай и причината за недоверието НЕ Е в народа, а в мвр. мвр действа като бандитска групировка и е част от мафията.Нещо неясно?

99

Пешо

преди 6 години

Отишъл на работа на 25 километра пеш пил бира със шефа си прибрал се пак пеш погледал детско порно отишъл в съседната къща и решил да са самоубие тихо и безкръвно!Абе колко *** в тая полиция бе?

98

nina

преди 6 години

До Азармо 106Защото снимката не е от бараката,в която е умрял,а от вилата,в която се е крил преди това.

97

Азармо

преди 6 години

До ами 54А психолога като е толкова информиран може ли да обясни защо в стаята където е намерен Росен,самоУБИТ няма дори капка кръв????????????????--------------------------------------------------------------------------------------------То звукови ефекти не е имало заради заглушителя (т.е. не е убит в тази стая), ти искаш зрителни!

96

Анонимен

преди 6 години

Росен Ангелов - фатално самоубит от органите на реда в това подобие на държава.

95

брб

преди 6 години

самоубийство по особено жесток начин:)))

94

Анонимен

преди 6 години

"Нито един е жив за да сподели причината за убииствата и самоубииството"Не е вярно! Има един жив. Истинският убиец...

93

Неанонимен

преди 6 години

Разговарях с 40-50 човека, приятели, колеги, роднини, познати - НИКОИ не вярва на това което медиите със съдействието на МВР пишат за случая. Никой - това са 100% извадка.Сценария е много зле сглобен - толкова много пробойни, толкова много пропуски за да замаскират случая.Но като се бърза се правят грешки на килограм.Страшно и ужасно е като се замислим в каква държава живеем.

92

Ян Хус

преди 6 години

До тука бяха предположенията,за платено и поръчково убийство. Понеже,всички ,,От Горе'' се ослушват,и никой на отговорен пост не застава зад многото,и различни версии,и поеме отговорност.Се подразбира че убийствата не са извършени от наемници,срещу заплащане.От кого ли са извършени ?

91

Ян Хус

преди 6 години

Тази версия коя подред беше,пишете с цифри понеже сме хора на възраст и се забравя. Кат дойдете на нашите години,ще видите какво е. Все ще си мислите ,че версиите са все отделни случаи.Съобразявайте се малко и вие.

90

ШматкофонХамбурски

преди 6 години

ТОЗИ ДА ВЪРВИ ДА СИ ВЪРНЕ ДИПЛОМАТА И ДА СИ ИСКА ТЕЛЕТО СТИГА ЛЪЖИ

89

Анонимен

преди 6 години

Невероятно е как психопат ще трепе наред, а после ще се самоубие. Психопатът държи на живота си - няма начин да се самоубие. Гръмнали са го, за да ни го показват после, без да може да говори.

88

Анонимен

преди 6 години

Такава плътна мъгла около този случай и в същото време с Росен "убиеца" продължават да ни занимават. Не, той не ги е убил! По-скалъпена история не е имало.

87

Сем. Роуз

преди 6 години

Ех, а ако беше първичен инстинкт!

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Пеевските медии и Агентите на чуждо влияние , са като Матросов на амбразурата , да лъжат че това е убиецът ....Е да ,ама не е .... Матросов поне загинал във война като войн ,а платените МЕРДЕ загиват в лъжи и демагогия .

85

юнга

преди 6 години

Някой от журналистите да е видял трупа на "самоубилия" се убиец"?

84

Анонимен

преди 6 години

Някой индивиди ,имащи се за жюрналюги, найстина хрупат доматите с коловете.Ако ще е и сазалите от привързаните домати да изядете ,никой не вярва с бъртвежите ви . Горското пиле не убиецът . Жалки сте

83

Оффф

преди 6 години

Как така бърз9 намериха убиеца,самоубил се!Смях!Погребахме убиеца и всичко е точно,живота си е по старому!Разследвайте господа следователи,не къпете хората,ама може да излезе нещо много гнило,това е май проблема!По лесно да заровим Росен и всичко е точно,а!