38

Анонимен

преди 6 години

Е това ще е най-големият смях и кодош за 2018 - изборите в Русия.

37

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Товаришч Папутин, най-накрая ще пиете бАярещник вместо Распутин. И ще поеме като Гитлер, към Южна Америка, иначе ви чака съд, за геноцид срещу цивилизацията!

36

Анонимен

преди 6 години

Че за какво му са, той си е достатъчно популярна личност и без тях.

35

смях в залата

преди 6 години

Руснаците ще гласуват ама в урните ще има само една бюлетина тази на Путин . Каквото пусне това ще е . Другите не се броят .

34

БГ

преди 6 години

До Русофил:Какъв русофил си като цитираш американско списание ?По ще ти отива да цитираш Петко Славейков :"Кат Русия няма втора..."

33

Смехурко

преди 6 години

"Путин без профили в мрежите"Ами че да! То с тези мрежи в профилите...

32

Русофил

преди 6 години

"Объркал си се: най-силният и влиятелен човек в света е председателят на Китай Си Дзинпин."********************https://vanndigit/top-10-worlds-most-powerful-people/https://en.wikipedia.org/wiki/Forbes_list_of_The_World%27s_Most_Powerful_People

31

Анонимен

преди 6 години

Профилът на Путин се покрива 1:1 с този на Горския човек.

30

Българин

преди 6 години

Давай, Влади! С теб сме!

29

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще се разпаднат и без да се намесва там Путин...........горките американци..........трябваше да избират президент от дъртата вещица Килъри Клинтън и откачалника Тръмп.Нямаха голям избор!

28

Анонимен

преди 6 години

Синът на Джон Байдън купи тръбите за газ в Украйна.Утре брюкселските чиновници ще закрешят, че руската газ през Украйна им е много скъпа.Американците си знаят интереса............Европа става все по-слаба.

27

Анонимен

преди 6 години

Е, русофилите са разочаровани...те очакваха да видят богатира от КГБ'то да язди мечка и да осъклява Америка, а не една депресирана мумия - току що извадена от мавзолея и напръскана с формалин !

26

Анонимен

преди 6 години

Синът на американския вицепрезидент купи газопреносната мрежа в Украйна.......заблудени овце.............всичко е интереси.Съседните на Украйна държави защитиха сънародниците си в Украйна.Какво направи България???

25

Анонимен

преди 6 години

Как ги изпързаляха украинците с тоя Майдан, нямам думи, сега никой не ги иска-нито Европа, нито Америка, нито Русия.Украйна се превърна в една територия, където великите сили ще си мерят............Горките украинци, ама така е , като скачат като маймуни на площада в Киев, без да мислят.

24

БГ

преди 6 години

До Чудя се (Номер 1):>>Какво си е чувството да си най-силният и влиятелен човек в света ?Объркал си се: най-силният и влиятелен човек в света е председателят на Китай Си Дзинпин.

23

Анонимен

преди 6 години

Смешникът алкохолик Потрошенко тръгнал да си взема Крим, Донбас и Луганск.Тоя е толкова ***, че дори не може да се осъзнае как американските му приятелчета ще го използват до последно и в един момент ще го сменят с някой по-удобен.*** и *** шоколаден олигарх, да си беше фабриките за шоколод, вместо да се бута в голямата политика.

22

Анонимен

преди 6 години

Украйна е провалена държава-failed state.Това го знаят и прителчетата ви в Америка.Тях ги разбирам, те имат интерес от слаба Русия.Но вие - какво печелите?Какво печели България, ***? Освен че в Украйна забраниха и БГ-език, не само руския.Но за това БГ-слугински медии не казват нищо.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Украйна е една буферна територия, която западните страни използват във войната с/у Русия.Киевската неофашистка хунта убива руски деца и жени в Източна Украйна, но явно в България има защитници на тия фашисти и убийци.

20

Анонимен

преди 6 години

Е това е истински мъж.Самоуверен,без излишна реклама,без да се прави на ***/като някои наши политици с народни носии/Затова руснаците си го обичат и пак ще гласуват за него.

19

Анонимен

преди 6 години

Профила на Путин е известен:- война в Сирия- необявена война в Украйна- над 10 000 убити славяни в Домбас- десетки хиляди убити чеченци- десетки хиляди убити сирийци- хибридни войни в нета- убити правозащитници и съперници- пълна изолация на Русия- ... !