8

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 6 години

Когато дълго управляват , властниците се научават да крадат , да лъжат , да баламосват електората . ДА ГИ СПРЕМ , ДА ИМ ДОКАЖЕМ , ЧЕ НЕ СМЕ *** , НАИВНИ КАТО В НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА , ЧЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Цветанов,лъжата е грях,а ти много си прегрешил,да знаеш.КОЙ му даваше обществени поръчки за милиони на този клет човек,особено във Велико Търново,където ти си бащицата.КОЙ режеше лентички с този "непознат" бизнесмен?-падишахааа.КОЙ сега се прави на ни лук ял,ни лук мирисал?-и дваматаааа.

6

Анонимен

преди 6 години

Тато ле тути-капи или по накратко шеф на мафията във Велико Търново така е устроена псевдодържавата на тази територия.И тоя *** Цветанов ви го каза в прав текст Айряна са го познавали всички които са искали да се развиват в района на Търново! Демек ви казва че без личната благословия на мафията герб и нейния личен представител в района какъвто е бил Айряна- Христов никой не може и да си помисли че ще се развие в кариера и бизнес! Така е в цялата страна. За това хората бягат от държавата им.

5

Анонимен

преди 6 години

То на вас комунистите слухтенето ви е най-малкото! Една сопа и бой, бой, бой по наглите червени тикви!Само това ви оправя вас червените престъпници и убийци на Орешарски!

4

boyko.uzunov

преди 6 години

Цецо Ментата- това е модела във всички общини в които бандитска партия Гроб управлява!

3

Анонимен

преди 6 години

Даваш дарение 30 хиляди получаваш 50 милиона

2

Анонимен

преди 6 години

Само не ми е ясно, като какъв прави изявления от името на правителството и МВР?Да не е министър в сянка?

1

Дърт комунист

преди 6 години

Аха познавал го просто ей така, и убития съвсем случайно е получил 50 милиона лева от обществени поръчки от герберските общини и герберското правителство. Този много много лъже, ама и той няма да е вечно на власт, а като го изритаме от НС и той ще си намери майстора, както и шефа му Борисов. Един от последните живи СИК-аджии. Всяка мутра рано или късно си получава куршума в главата, нито Борсов нито Цветанов ще се избягат от съдбата си.