15

шуменка

преди 6 години

Аз съм от Шумен и много се радвам за тези творения на Вальо Кулев - не съм ги видяла все още на живо, надявам се да отида скоро. Обаче това с паленето на свещи не ми харесва - дано не стане беля, че такава хубава гора си имаме, не ми се мисли какво може да стане..../нека да се сложат предупредителни табелки/

14

Некъф

преди 6 години

Едно голямо браво за човека сътворил това. Трябва да се видят.

13

руснака

преди 6 години

До Мислещ и вседки един трезвомислещ. Никой не си задава въпроси, защото така са научени да са подчиняващи се и свикнали да обвиняват друг и да дават от друг или да намират обяснение, чрез нещо необяснимо и несъществуваващо а именно чрез религията, каквото и да е тя.Оправдания колко щеш, ама това си е монополизъм : )) С капка ирония и доза сарказъм истината се казва на висок глас само невежите блажено гледат.Ако не беше медицината господа ви отдавна да ви е затрил

12

до 11

преди 6 години

До Анонимен11,ама разбира се,че има такива 80% са или повече

11

Анонимен

преди 6 години

VSE OSHTE IMA BUDALI,KOITO VYARVAT V GOSPOD.BOI SE OT GOSPOD POCITAI POLITIZITE.

10

hodrchapovylnite

преди 6 години

Благословен от Бог да е този мъж, семейството и трудът му! Бог да пази и закриля тези красиви икони, които е нарисувал.

9

Гробокопач

преди 6 години

Понеже никой не им влиза в цървките, а стана мода електората да оди по баирите и древните скални светилища и ристиените издивея и почнаха да развалят и тях с иконите си. Има си църкви за тая цел. Камъните са з анас, не за ристиените.

8

Надя

преди 6 години

Човек, който е изгубил вярата е изгубил и душата си!Господ здраве да му дава да продължава да рисува и да дава надежда на хората!

7

Анонимен

преди 6 години

Невероятно е как хората още вярват в неща от преди хиляди години когато хората не са имали ясна идея какво става около тях. Все още има хора вярващии в богове, ясновидци, предсказания, хороскопи и какви ли не щуротии...

6

Мислещ

преди 6 години

Защото има само един Бог и един ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус,(1Тим 2:5)Защо си търсите други покровители, като изрично е казано в Новия Завет, че има само Един и никаде другаде в цялата Библия не се споменава за друг?

5

Мислещ

преди 6 години

Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;да не им се кланяш нито да им служиш (Изх 20:4-5)Замисляли ли сте, че иконите са отречени във втората от десете Божии заповеди.

4

наблюдател

преди 6 години

Браво на човека! Господ здраве да му дава още дълги години! Нещо хубаво и истинско най -накрая!

3

анонимен

преди 6 години

Благодаря за тази хубава новина.След толкова лоши новини за убийства и катастрофи и куп други работи,тази новина е като светъл лъч.Дай Боже да има все по-вече такива добри хора,които да ни радват.

2

Анонимен

преди 6 години

Картини на литературни герои ... и ко?

1

Анонимен

преди 6 години

БРАВО ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ