61

обикновена жена

преди 6 години

Продажните "сръбски" политици и управници искат Сърбия да бъде в НАТО и ЕС , но трябва светът,ЕС,НАТО,Америка да знаят това и да са наясно,че сръбският народ и самата Сърбия НЕ желаят и НЕ искат да бъдат в тази третополова ЕС ***. България и българският народ НЕ искаха да бъдат в ЕС и НАТО,но нашите "български" политици и продажници ,насилствено въведоха милата ни Родина България в тази западноевропейска кло.ака. ЕС съсипа България и едва ли ще бъде милостива към Сърбия и Черна Гора.

60

Анонимен

преди 6 години

DOKATO SARBIA NE VARNE BALGARSKITE ZEMI,KOITO SE PROSTIRAT DO GRAD NISH NIKAKAV EVROPEISKI SAUZ.

59

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 48 Абе ти с малките деца в политиката пак ли се появи? Колко пъти да ти обеснявам че малките деца знаят : Зайченцето бяло....и хабер си нямат от Сърбия. Егати малоумния довод.

58

Така е

преди 6 години

До Анонимен 40 Тито не ебав...ше Сталин и въведе човешки социализъм с отворени граници, частно селско стопанство и малък бизнес.Сърбите работеха по целия свът и внасяха валута.Произвеждаха и коли, макар с ниско качество. Затова Тито винаги це бъде велик в спомените на сърбите.Не като нашия сатрап Живков.

57

Анонимен

преди 6 години

Сърбите искат да стоят на два стола-хем с ЕС, хем с Русия, накрая ще паднат на земята.

56

Румен до 54

преди 6 години

Къде ги научи тези глупости или сам си ги съчини. Никой в Европа не признава Съединението а Австро-Унгария подтиква Сърбия към война и накрая я спасява от разгром. Междусъюзническата война я предизвиква пак Австро-Унгария за да разбие русофилския Балкански съюз. И не Русия даде на Сърбия и Гърция наша територия а ние я загубихме с капитулацията.

55

До 54

преди 6 години

България винаги е била разменна монета за Великите сили. Дори оставянето на България в рамките на Османската империя също е такова действие. И не че Руснаците са хубави, но и американците с англичаните също изравниха нашите градове със земята по време на бомбандировките през ВСВ. И въпроса тук е България да си гледа интереса с разумна политика, а не да сругува на империите

54

до 51

преди 6 години

Ние влизаме в ПСВ, не защото сме обичали германците, а защото Руската империя няколко години преди това даде български земи барабар с един милион българи на Сърбия.Русия не призна Съединението и подтикна Сърбия да ни нападне през 1885 г. Русия запали Междусъюзническата война! Руски войски нахлуха в Добруджа през ПСВ! Руски агенти взривиха Св.Неделя през 25-а! По заповед на Сталин бяха избити всички будни българи след 9-и сеп.Пак той унищожи ВМРО и даде Македония на Тито. Изобщо да живее Россия!

53

калоян

преди 6 години

Ама тия не виждат ли какво е тук , забравиха ли бомбите с отрови на западните " умиротворители" та се хвърлят на вълка в устата !!!

52

До 48

преди 6 години

Руско-турската война е била въпрос на интереси и територии.Руснаците не са ни освободили просто защото им е било гадно,че сме под робство.Войната се е водила на 3 фронта и идеята е била да се завладее част от Османската империя.Ние българите нямаме нищо общо,освен че сме били на територията на единия фронт.Демек с нас или без нас,война е щяло да има.Ние просто излизаме освободени от нея и поробени после от Русия.От другата страна на Черно Море,руснаците губят над 100 хилядна войска във войната.

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА Русия ни освободи, но после...Добре, че поне признаваш Освобождението! Доколкото познавам историята, ние влизаме в ПСВ срещу Руската империя, през ВСВ пак сме с враговете й. А след ВСВ сме подарени на Сталин лично от Чърчил в замяна на Гърция.

50

Анонимен

преди 6 години

Сръбският шовинизъм отново ще запали Балканите, помнете ми думите! Тези не са прежалили Косово и ще чакат сгоден момент и зелена светлина от Масква. Жалко че не им увряха главите на тея пейзани.

49

право в очи

преди 6 години

За България е крайно опасно и вредно, Сърбия добие позиция в Европа....

48

Анонимен

преди 6 години

Сърбия няма да бъде допусната в ЕС, защото и на малките деца е ясно,че са руски марионетки.Русия винаги я е ползвала за свои цели и прокси войни.Гърция,Сърбия винаги са искали да ни бутнат в трапа, дори и днес.А Русия ни освободи, но после много пъти ни заби нож в гърба,което показва с каква цел е била Руско - турската война.

47

Анонимен

преди 6 години

До Сръбска скараКому търсиш в България?

46

Анонимен

преди 6 години

И коя е мъдрата политика на Белград? Плонжовете пред фашистка Москва ли?

45

Сръбска скара

преди 6 години

Често пътувам до Белград и мога да кажа че сърбите живеят много по-добре от бедните българи/уж европейци само че на хартия/.Който е бил в Сърбия знае че хората имат добри пътища,качествена храна,приятна музика и красиви жени.Сърбия е на светлинни години пред Европейска българия.

44

До 42

преди 6 години

Мизерия има навсякъде ! Ако си борещ се човек и най-вече такъв където мисли излизаш от батака ! Ако си от тези където всяка вечер жулят ракия и ядът кебапчета и викат егати мизерията , стани виж се в огледалото и ще намериш отговора на много въпроси ,що си в мизерията !

43

Анонимен

преди 6 години

До boyko.uzunov На България нали ни натрапиха Вако ,и затова или задникът или клоаката на Ивропата .

42

boyko.uzunov

преди 6 години

Сърбите искат да са и како и вако още от времето на диктатора Тито е ДА АМА НЕ!