33

Боби

преди 6 години

До 33Рашките ползват в държавната си администрация Руски Линукс - тоест наистина написан от руснаци въз основа на еди кой си свободен код Линукс - а това означава че имат пълни код спец службите и ако има дупка лесно ще я запушатОтносно "атакуване по същия начин" - Хора останали са много малко начини за сигурно хакване - ако си хакер и ползваш "стари" похвати считай че си опандизен.

32

до 32

преди 6 години

за това ли ползват чужди операционни системи...

31

МАЧКАЙ ВОВА

преди 6 години

МНОГО СА НАПРЕДНАЛИ РУСНАЦИТЕ С КОМПЮТЪРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.

30

До №13

преди 6 години

До До 8 АнонименМного 13-ки ти се събраха - номер на поста, датата. Ще ти се случи нещо лошо, със сигурност ти го казвам. Х-крементче, ти си за мачкане, стига да не го е гнус човек от теб!

29

Анонимен

преди 6 години

Имат мозъци - използват ги! Руските хакери са най-добрите и работят за благото на страната си и за благото на човечеството! Да живее Русия, нейните хакери, нейните инженери, конструктори, специалисти, работници! Само с годните си хора ще възпрат агресивната Америка!

28

Анонимен

преди 6 години

Пиел бил бира... Това е водка в шише от бира. Човека все пак е хакер - социален инженер от високо ниво. Това си е чиста проба руски хакер! Виж го - с два дисплея е и му се вижда ръкава на рубашката... ;)))))

27

Анонимен

преди 6 години

Някой ще си инсталира ли повече Тренд Майкро? Едва ли. След такива констатации няма съмнение колко са некадърни ;)

26

Анонимен

преди 6 години

:))))))

25

ха-ха-хакер

преди 6 години

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някой западняк. Когато Путин иска някой от западняците да бъде избран за президент, например Доналд Тръмп, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име, и чичката или лелката моментално биват избирани за президенти. На това му казват хай-тек.

24

Анонимен

преди 6 години

Тези няколко хакера ги направиха за смях, а даже не са и руски. :-)

23

11

преди 6 години

Абе нали преди руските хакери се оказаха обикновени рекламодатели за 200 долара? Тия навсякъде им се привиждат руснаци вече, съвсем изтрещяха.

22

Анонимен

преди 6 години

Пада им се на янките да им хакнат цялата кореспонденция, на всичките им политици, да се види колко агресивна е външната им политика.Ама не вярвам руските хакери да са толкова добри................ама голям страх ги гони янките!!!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Ами Джоузеф МкКарти психото дето е наричал всеки в управлението на САЩ за руски агент, когато не му е изнасяло да ви е познато?

20

Анонимен

преди 6 години

До Болни пиндорсиДа, първият военен министър Джеймс Форестал, скочил на 22 май 1949г. от 16 етаж на психиатрията където го лекували с крясъци Руснаците идват! Те са навсякъде!

19

Факт

преди 6 години

Сената на сащ,е сбирщина от изкофели фашизоирани дъртаци който мразят света.

18

qw

преди 6 години

Това не са руски хакери. Вижте снимката. Пие бира.Всички знаем че руските хакери пият водка.Фейк новина :-)

17

Болни пиндорси

преди 6 години

Голям смях пада,скоро пак ще скачат от прозорците с викове Руснаците идвата.....

16

Анонимен

преди 6 години

До До 8 АнонименАко те вкарат в панделата без доказателства какво е на мен ми прилича на тоталитарен строй, а тия не спряха да обвиняват Русия без доказателства и, ако зависеше от тях щяха да я унищожат на базата на догадки, ама не могат затова само се пънат със санкции и фалшиви новини.

15

Ехее

преди 6 години

Ба тия руски хакери. Те са като господ бе. Модат да хакнат всичко.Тия кравари съвсем ни взеха за мезе.

14

дедо Поп

преди 6 години

До 13 МНОГО СИ *** САШЕ