6

FUCK OF

преди 6 години

БРАКА Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ КОИТО НИКОГА...АМА НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ АКО БЯХА ПООТДЕЛНО....НЕЖЕНЕН/НЕОМЪЖЕНА

5

Анонимен

преди 6 години

Най-лошият женски навик е навика за обсебване до задушаване! И даже това го наричат любов, моля ти се... Каква пародия, какъв фарс!!!

4

Щастливият " бр

преди 6 години

1- Всяка вечер ви чака да се приберете, точно след работа. Направила ви е салата,мезета изстудила е ракията зготвила ви е любимата ви Мусака по рецепта на "маминка" става въпрос за вашата майка. Звъни ви през пет минути " муци къде си???" Отврат...!!!... Абе жена и аз искам да пия една бира с колегите, или приятелите ми. Как да ти кажа че ми писна да ме бъзикат че съм мъж под чехъл а??? Сега са решили да пием по бира, а ти ме чакаш всеки ден. Как да ти кажа че съм с тях? Като ти ще се обидиш!

3

Анонимен

преди 6 години

Жена без мъж е като риба без велосипед.

2

Анонимен

преди 6 години

Най-лошият навик е егоизмът. Нема оправия.А и българинът много кофти възпитава децата си. Прави ги *** егоисти. После като се оженят, разбира се не са щастливи, но за съжаление скапват и живота на някой свестен човек. Както и да е, всичко е временно.

1

Други лоши навици

преди 6 години

Той забравя, че вече е мъж-съпруг, а не момченце-маминото детенце. Когато му го напомниш, започва да се държи като примадона в климактериум.Тя забравя, че вече не е принцесата на татко, а е съпруга-къщовница. Когато той й напомни това, тя се цупи известно време, а после започва монолог на тема "Ех, какви кандидати имах!"