41

Анонимен

преди 6 години

странно-когато някой е луд не може да го съди закона,понеже не може да разсъждава,демек като животните е,а когато лъв или мечка убие някого ,веднага ги ликви дират.Та тъй, да обобщим,ако е човек, да го съдят по хорските закони,ако е животно да го ликвидират ,или той е някакво трето състояние ,като третия пол.След като той може да посяга на всекиго без последствие,предлагам закона да позволи на всеки да посяга на него без последствия и готово,правосъдие ще има,бързо и ефективно.

40

Краси КънеФфФ

преди 6 години

Дебна го с приза Човек на годината!

39

Пончо

преди 6 години

Нямам думи, в тая *** стана по страшно и от джунглата, убийци си се мотат на свобода по улиците уестърн,боже боже, и докога ще я караме така? Ако същия убие дете какво правим? От мен ако зависи отдавна да са го изяли червейте тоя,страшно стана вече пичове.

38

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Как беше по времето на "лошия" социализъм ?Такива болни хора бяха въдворявани в психиатрични болници или лудници. Там те прекарваха остатъка от живота си като в много редки случаи, някои от тях бяха връщани в обществото и то само и единствено, ако има доказано подобрение в състоянието им.По времето на "лошия" социализъм имаше грижа за нормалните.За държавата бяха важни хората, а не кучетата. Бяха важни нормалните, а не ненормалните.В днешните времена на извратена псевдодемокрация е обратното

37

Анонимен

преди 6 години

Незаконния син на бойко с цветелина. Не знаех че са го кръстили Роналд

36

Анонимен

преди 6 години

Ами като няма доживотен затвор има доживотна лудница ,защо е на свобода

35

Анонимен

преди 6 години

Родители, самоубийте го скоростно.

34

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

След като от нормален са го превърнали в ненормален УМИШЛЕНО са го оставили сред нормалните, за да ги тероризира.По същата причина защитават толкова много уличните кучета, а не ги е грижа за уличните котки например ...Целта е една - да бъдат тормозени НОРМАЛНИТЕ !

33

Анонимен

преди 6 години

ХА-ХА-ХА-ховеца куку болшевик дойде,ПАЗЕТЕ СЕ,може да е той тоя от Търново,демокрацията му виновна ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА ЛУДАКО.

32

Анонимен

преди 6 години

Някой трябва да се грижи за такива,щом има жив родител ТОЙ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ АКО БОЛНИЯТ МУ СИН ИЗВЪРШИ НЯКОЕ НОВО ЗЛО!!Стига безоотговорност,другите по болниците,не може психари на свобода абсурд.Мани не говори за САЩ че там на един път по десетки са избивани баш от такива като тоя на снимката.

31

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Евроатлантическата фасадна демокрация е замислена така, че да тероризира нормалните и да толерира ненормалните като се старае все по-голяма част от първите да превръща в такива от вторите.Това момче е било някога нормално ... Станало е ненормално вследствие на побой. Сиреч от първия вид хора - нормалните са го превърнали в ненормален. След това го пускат свободно да се раздхожда по улиците вместо да се опитат да го лекуват (дори и принудително), както това се правеше по времето на Тодор Живков

30

До US паспорт

преди 6 години

Ти като си в САЩ по какъв въпрос вземаш отношение. Стой си там и стреляй с оръжието си. Тук е България и е проблем на тези, които сме избрали да останем тук. Какво сравняваш САЩ с Бг. Не сме прим***ти,знаем ги нещата.

29

Професор

преди 6 години

Нищо му няма на момчето. Млад и умен българин с десни виждания. Комунистите са скалъпили тези обвинения.

28

us паспорт

преди 6 години

И тук в САЩ има психари, но тук има съд и полиция, и хората в САЩ имат повече права като правото да носят оръжи.

27

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са виновни!

26

Анонимен

преди 6 години

Хахаха..... Айде сега пак ББ виновен. Ми тези закони да не ги е писал той бе?Луд в затвор не влиза. Какво да направи, да го утрепе или да му дава хапчетата редовно?Как все някой друг ви е виновен?Как все чакате някой да ви даде, някой да ви донесе просперитет. Вечно обвинявате друг за собствените си провали. Къде по света не стават такива неща, къде по света няма психично болни? Кой да го следи да си взема хапчетата? Путин,ББ,Радев ли?

25

tonygl

преди 6 години

Значи единственият изход е неговия баща да си го ликвидира щом няма закон да го лови. Става също и някой друг баща, чието дете е заплашено от този.

24

Анонимен

преди 6 години

Да го пратят в Банкя, да свърши нещо полезно за Българския народ.

23

Анонимен

преди 6 години

Роналд Стоянов с баща Стоян Кенеди и майка Хилари Калинкова бил психичноболен шизофреник убиец ! Че то може ли да не е ? И защо не му дадете зелена карта да си отиде в страната с преобладаващи такива

22

Анонимен

преди 6 години

Серийни убийства, мутренски атентати, психари по улиците, личи си че Тиквата е на власт.