10

Анонимен

преди 6 години

TIYA OT STRELCAI OKOLNITE SELA ZAPALIHA SELATA OT SREDNA GORA,A TOYA ZAPALI PIROGOV.

9

Анонимен

преди 6 години

За Пирогов ще бъде най-добре Балтов и Сопотенски да не работят там.

8

Другарят Семашко

преди 6 години

Недостойно се получи с уволнението на д-р Сопотенски, др. Балтов!

7

Анонимен

преди 6 години

Абе щом е назначен от социалистите по време на служебния кабинет на фъркольотчика не ми го хвали. Кадър на бсп за срам на революционерите от рода му! Балтов е вече с прякор Балтиев!

6

абсурдистан

преди 6 години

Е,затова Нямаме Здравеопозване ! - постовете се раздават по наследство от 70/80г насам , едни и същи фамилии са се уплели като черва и са недосегаеми , медицина в Бг Няма и не се развива ,има само наследствени ,некадърни алчници.Ако си млад и Кадърен ,но нямаш връзки с тях просто нямаш никакъв шанс - затова бягай !

5

Анонимен

преди 6 години

6 поколения авантаджии.

4

д-р Сопотненски

преди 6 години

Развали си рахата с моето уволнение,ще го съдя до дупка !

3

соф

преди 6 години

Опитвате се да му изчистите имиджа му, но няма как да стане, като ни разказвате за предците му. Това, че обича да пътува се знае. Много от колегите му в "Пирогов" работят, за да може той да пътува и това е всеизвестна тайна.

2

dk

преди 6 години

най -много мразя,когато започнат да се хвалякт с9 потеклото сикато медик трябва да знае ,че всеки индивид е уникален и не повтаря предишнитетака ,че може да носи някои гени ,но това ,не значи,че трябва да получиш нещо само за това ,че си някакъв наследникза примерцарските наследниции5зраждат се ,ако не се попроменят

1

Анонимен

преди 6 години

Абе браво на предците му, но колегите му не го щат, защото съсипва "Пирогов"