36

Анонимен

преди 6 години

Изключително завистлив и *** народ...ама имал бил X5-ца...ами защо да няма...трябва да кара Астра за 1000 лева ли?10000 лева е нормална цена за автомобил на средностатистическо семейство!Лека му пръст на човека!

35

Анонимен

преди 6 години

Значи виновникът трябва да бъде обесен,за да се спази старата народна традиция. Ако ние бяхме на власт,това щяхме да направим- мизерникът,стрелял срещу него е стрелял срещу България,както каза и г-н Борисов!

34

?!?!

преди 6 години

Росен "Горския" е виновен!

33

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевСтига глупости!Децата каква вина са имали,Василев?Или кучето.Не всички които умират са непременно престъпници,може и да е отказал да съдейства за някоя далавера този данъчен.

32

Kript

преди 6 години

Padriarha i kolegite mu ot dance moje da sa go izografisali?!

31

до Мастичко

преди 6 години

Полицаите вземат по 1200 лева заплата...защо да не си купят автомобил за 10 хиляди?Жена му нали е работела на тоя човек, може и тя да е дала някой лев!

30

мтт

преди 6 години

Не го съжалявам.. повечето хора надали знаят тези НАП-аджии какви мошеници и изнудвачи са. И то само за дребния бизнес. А тоя на всичкото отгоре е и някакъв шеф. Тая X5-ца със заплатата си я е купил, да знаете ;)

29

Гого

преди 6 години

Затова не можем да изплуваме от дъното, защото всички способни,умни и можещи са извън граница или неудобни. Управляващите не искат силна и стабилна държава,защото слабите и бедните лесно се манипулират. Те не мислят за друго, освен за насъщния.Жалко за младия мъж.

28

бай х

преди 6 години

..... сигурно е взел рушвет и не си е удържал на думата

27

Анонимен

преди 6 години

Никой не застрелва някого просто ей така. По тази улица на ден минават над 10 000 човека.Как пък така убийците уличиха точно тоя невинния Ангел Небесен.

26

Анонимен

преди 6 години

До до Елемаг (временен #13)Не, че има значение, но се получава ситуация като в онзи стар виц за цената на бензина и ***.Визирайки Елемаг, упрекваш всички ни, че си губим времето и пишем коментари в работно време, но ти драги ми радетелю нима не правиш същото? Не се притеснявай, не е нужно да ни плакнеш с някоя удобна и непроверима версия...

25

@

преди 6 години

Данъчният отиде при бизнесмена!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Мафия : Държава - 1000 : 0

23

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо досега криеха, че е служител на МВР. Това обяснява всичко.Поредният корумпиран полицай, рекетирал търговците.Рекета си му е в кръвта.

22

Weissestrauss

преди 6 години

Saboleznovania na semeistvoto, priatelite, sasedite i kolegite mu.

21

Анонимен

преди 6 години

Годината започна добре.Двама от лейтенантите на Суджука вече няма да внасят мръсни пари в черната каса на ГРОБ.Всъщност не само мръсне, вече няма да внасят никакви пари.Дано на Оня свят има истински съд, различен от този на Тетка Цецка и Рибата Цаца.

20

Марто

преди 6 години

Лека му пръст на човека!! Да би мирно седяло, не би чудо видяло, казва народа! Случйно не пращат убийци, но, едва ли ще кажат кое как и защо...

19

Елемаг

преди 6 години

до 13,ръся щото мога.Казах хората, не аз :)*** да бързаш да ръсиш :)

18

Василев

преди 6 години

Когато липсват пари и се губят по веригата с ДДС схеми и в офшорни сметки и банки, тогава идват чистачите и правят зачистка!!!Стигат до едно средно ниво , каквото е Петър Христов!!!Много хубав човек е бил, ама бръкнал в кацата с меда, както и Недялко и данъчния!Няма деца , няма роднини ,няма кучета и котки, който бара и краде на дръвника ще плаща!!!Така е в цял свят, за да има ред и дисциплина, в тези организации, трябва да се спазват неписаните закони!!!Агент Закъри Блъмър!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 6 години

И от декември убиецът още не е открит?! А Росен Ангелов го откриха за 5 дни <самоубил> се без да е оставил следа.Добре работят органите в тази държава.