10

123

преди 6 години

Хора, възможно е някакви планети да определят живота и характера на хората, но не вярвам, че има някой на този свят, който да умее да ги чете. Астрологията не е наука, тя е една измислица, в която много хора (предимно жени) вярват. Но всеки си избира...........................................Туй, че някой си "не вярва", не означава нищо за тези, които знаят и за които очевидно. Най-много да заблудиш и някоя друга овца, със самочувствие на разбирач, като тебе.

9

хиромант

преди 6 години

"Зодия" балама, ще ви носи на ръце.

8

Урология, не астроло

преди 6 години

Хора, възможно е някакви планети да определят живота и характера на хората, но не вярвам, че има някой на този свят, който да умее да ги чете. Астрологията не е наука, тя е една измислица, в която много хора (предимно жени) вярват. Но всеки си избира...

7

Анонимен

преди 6 години

Напълно подкрепям коментари 2 и 3!Пресметливи, уж те обичат, но всъщност гледат да им е лесно в живота. Никога не поставят жената до тях на първо място. Само се оплакват и все някой друг им е виновен. За компания стават, но да не са ти в къщата!

6

ВОДОЛЕЙ

преди 6 години

Аз съм февруарски Водолей, и това почти не е вярно. Да като си намеря жена съм само с нея и не поглеждам други жени. Това малко с романтиката не е точно така. А, че обичаме големи компании, пак не е точно така (поне аз съм така), най-ми е добре като се съберем 2, 3-ри приятела макс... Само едно нещо е точно така, и то е СВОБОДАТА, най-много я ценим.

5

Сас

преди 6 години

Путфргънье !

4

Анонимен

преди 6 години

Няма токива мъже...не останаха.

3

Анонимен

преди 6 години

Напълно подкрепям N 2!Готини на компания, интелигентни, но хладно-пресметливи и отдадени на приятелите си на първо място, не на жена си, която най-вероятно не е любимата му, а удобната му жена.

2

Не е точно така

преди 6 години

Мъжът Водолей може да те изненада с жестове, които да те накарат да помислиш, че е истина това, което е написано за него в статията.Но реалността е друга. Той прави тези жестове само под напора на моментно настроение. Може да ви харесва много, но нито нагонът, нито емоцията могат да заглушат студената му пресметливост и специфичния за тази зодия егоизъм, който се забелязва и у жените Водолеи, макар че те - жените, са способни да си загубят ума от любов и в такива периоди са много предани.

1

Анонимен

преди 6 години

Аха да се възгордея, че съм водолей и се сетих, че това със зодиите са измишльотини.