10

гошко умното

преди 5 години

До Гошо...Тъпотозлото ще прогониш с начина си на живот и начина на мислене...здравето ти също е резултат от това. Звонци, чалга, пияни *** и миризма на пръч няма да свършат тая работа

9

Анонимен

преди 6 години

Най обикновени езически суеверия и грозна селения омешана с мешана скара. На нас ни дай простотии и кебапчета.

8

Анонимен

преди 6 години

Утре в събота са на симитлийския стадион. Кметът са Симитли ше черпи безплатно.

7

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Благодаря за поканата,призовавам всеки който цени родните традиции,да посети изворите от където те...бликат и се наслади на неподправената народна енергия и творчески дух.

6

Ники

преди 6 години

Много е хубаво. Препоръчвам го на всеки.

5

Анонимен

преди 6 години

Заповядай да ги видиш на самият ден по пернишките села!!Няма да съжаляваш ...!:-) :-)

4

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Гледал съм групите от пернишко,на Кикерландия в Ямбол миналата година и за това някои населени места са ми убягнали,но впечатленията са ми повече от чудесни.

3

Анонимен

преди 6 години

Малко си объркал селата Гошко!:-) :-) Горна и Долна Секирна!Иначе утре,следобяд,ще има голям купон в Елов дол...Ч.Н.Г.!:-)

2

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Кукерските игри идват от дълбока древност,от времето на траките.Те гонят злото и ни зареждат с положителна енергия за цяла година.Големите и малки хлопки като зазвънят,те обливат с космическа благодат.Кукерството в Пернишко е традиция и...религия,почитано от мало и голямо.Гледал съм кукери от Голяма Секирна,Мала Секирна,Елов дол и други и съм се възхищавал на енергията която предават с оригиналноста на техните маски,хлопатари и игри.Успех на участниците,вижте ги и духовно ще се...презаредите.

1

Анонимен

преди 6 години

Миналата година ядох и пих червено вино.За тази планирам да пия червено вино и да ям, ама още повече!Така се издържа по - леко студът, така е и по - весело!