8

Важната тема

преди 6 години

ЕС разреши на БГ да построи Южен ПотокЕС разреши АЕЦ БеленеЕС намали цената на водата, парното, тока.ЕС реши парите от НЗОК да не отиват в частни болници и клиники.ЕС реши лекарствата да са безплатни, ако сме плащали осигуровкиЕС реши цяла България да има канализация в редица квартали на София и по селата.ЕС реши да забрани незаконната сеч на дърва.ЕС реши за всяка безработна жена минимален базов доход.ЕС режи БГ мъжът със заплатата си да издържа свободно 4-членно с-воТова са темите!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Никакъв смисъл няма европрецедателството някакви навлеци от Европа идват да почиват , ядат и пият на разноски на хората и ще демонстрират някакво дейност като дават пресконференции, интервюта и се надлъгват и хвалят какви постижения са постигнати в Европейския съюз !

6

баш мазник

преди 6 години

До Анонимен 2Не само на него!

5

Анонимен

преди 6 години

КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ

4

Qomed

преди 6 години

Kvi sa tea neandertalski bg it experti, ta bg darjaven e-admin e tolko tromav kato v kamennata era, ve Calfinne...?! Koito i bg kmetski ili policeiski sait otvorish...o, starobulgarski tradicii....de Crum, de?!.... :-(

3

Анонимен

преди 6 години

Щях да употребя за този "красавец" една нецензурирана дума ама не е за пред хора. Така като му чета умоизлиянията направо си е за село да си пасе козите? Кой ще ти даде това за което се напъваш? Кой е този луд дето ще си развали рахатлъка и печалбите да ти създава нещо си в обрулена коч.инка? Та нали през тезе 28 години една игла не са ти дали с изключение на едни дребен парички да си валяте асвалтец. Които парички половината и повече се крадът! Ей що ли не бях по "умен" че да не се ядосвам?

2

Анонимен

преди 6 години

Калфин, ти може да не помниш как се мазнеше на д -р Петър Дертлиев, но аз помня.

1

Анонимен

преди 6 години

Стига с туй европреседателство дайте някоя интересна новина не ни интересува кой какво е казал интересува ни кой какво е свършил.